Szerintetek 2024-ig Mészáros Lőrinc lesz e a világ leggazdagabb embere? De legalább Elon Musk-ot beelőzi e?
Egyszerű a válasz: nem
Érdemes lenne utánanézned a vagyonok közti különbségeknek mielőtt ellenzéki propagandába kezdesz.
#1. Nem kezdtem én semmilyen propagandába...
Szimplán fel tettem egy kérdést, nem suggaltam semmit.
Elon Musk vagyona 21 milliárd dollár, Mészáros vagyona tavaly évvégén volt kb. 1 milliárd dollárt...
Viszont jóval gyorsabban növegszik az Ő vagyona mint akat Jeff Bezosnak, aki jelenleg a vilag leggazdagabb embere.
Ha marad a jelenlegi tendencia, ami Mészáros vagyonának növekedését illeti, akkor nagyobb lesz a vagyona 2024-re mint most Jeff Bezosnak.
Azt nem tudom, hogy mennyire reális, hogy tartsa...
Gyenge elméjű, fóbiás barátom!
Felspanoltak egy olyan szintre, ahonnan csak vízummal jöhetsz vissza a "hülyék hegyéről!" 😄
Íme a vízum:
A milliárdosok mögött mem politika a támogató, hanem a bankok.... Egy pályázatot úgy lehet megnyerni, ha a mögötte állo bank meghitelezi...
Mi a kérdés? 😄
Nem.
Az országban nincs annyi pénz, hogy annyi koncentrálódjon közvetlenül egy ember zsebébe, hogy a világ leggazdagabb embere lehessen...
Miért állsz meg Elon Musk-nál? Miért nem kérdezed azt, hogy Mészáros lesz-e a galaxis leggazdagabb embere? vagy övé lesz-e a Naprendszer?
Tényleg elhiszed, hogy akkora vagyona van, mint amit írnak és ő az ország leggazdagabb embere? Ki kell ábrándítsalak. Aki valóban gazdag, az nem hagyja, hogy listákon, rangsorokon meg címlapokon szerepeljen. Jól hangzó ellenzéki duma, ez a mészárosaleggazdagabb szöveg és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!