A Fidesz miért tartja a Fidelitast mikor folyton csak leégeti őket?
" Egyedül a fidesz segít a migráncsok támadásai ellen. És csak ő ad lehetőséget, hogy újra szaporodjon a magyar nemzet és ne csak fogyjon. "
JUJJJJ micsoda hazugság már ez :D A fidesz segít abban,hogy fogyjon a magyarság mert kiűzi a saját vérét az országból ! Ez a nagy helyzet
"Az átlag fizetés 217 ezer forint. Ki nem tud ebből megélni?"
Ismered azt a szó jelentését hogy "átlag"?
Ez az átlag a közmunkások 54ezer Ft-os fizetéséből meg Mészáros Lölő és a fideszes haverok sógorok sokmilliós fizetéséből jön ki.
Tévedés. Nem vagyok fideszes.
#16: jól látod, bár pont nem ezt kommunikálja sem a Lokál, sem a plakát kampány, sem a "konzultáció"
#17: pontosan tisztában vagyok az átlag fogalmával, sőt! 4 év felsőfokú statisztikai ismeretem van egytem matekszakról. Van kérdésed, szívesen segítek.
@15:02
Akkor meg nagyon jól tudod hogy az országban rengeteg ember nem keres 217ezret havonta, és nem azért nem, mert otthon héderelő naplopó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!