Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csökkenek az új autók...

Miért csökkenek az új autók eladásai? Mi lehet ennek az oka? Hiteles a cikk?

Figyelt kérdés
[link]

2019. ápr. 22. 10:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Mer az új ótók szarokat. Ezeket már nem bírod otthon javítani, meg telibe vannak verve elektronikával és mindig megdöglik bennük valami.
2019. ápr. 22. 12:55
 12/23 A kérdező kommentje:
értelek . Lefogadom,hogy amit írtál az magára az EU-ra szól és nem külön az országunkra. Amúgy én attól vagyok ki amit a fidesz csinál,hogy mennyire ajnározza saját magát,hogy mennyi segítséget adtak a magyaroknak és,hogy mennyi új kocsi fogyott csak az országban. Oké oké aki megteheti az megveszi az új kocsit ,de ez egy szűk réteg.
2019. ápr. 22. 12:59
 13/23 A kérdező kommentje:
11-es igen ezt hallottam már autószerelő ismerőseimtől,hogy tiszta elektronikából állnak az új kocsik.
2019. ápr. 22. 13:00
 14/23 anonim ***** válasza:
#6: Szívesen linkelnék, de a KSH-ból tudok én is csak táplálkozni. Ők meg 2017-ben frissítették utoljára.
2019. ápr. 22. 13:20
 15/23 A kérdező kommentje:

[link]

Tavalyit találtam csak ,de már biztos van 15 .

2019. ápr. 22. 13:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem értelek kérdező. belinkeltél egy cikket de el nem olvastad?

Ott van benne a válasz rögtön a cikk elején:

"A tavaly év végi, valamint a 2019 eleji visszaesés döntően azzal volt magyarázható, hogy több autógyártónak nehézséget okozott az új, szigorúbb WLTP-menetcikulsra történő átállás. 2018. szeptember 1-től ugyanis az összes korábban kifejlesztett, de új gyártású személygépkocsinál is a WLTP szabványt kell alkalmazni. A szükséges vizsgálatok hiányában viszont az adott modellek nem szerezhetik meg a típusengedélyt, amely egyben azt is jelenti, hogy nem kerülhetnek értékesítésre, forgalomba. Ez volt az oka annak például, hogy egyes gyártók korábban sok modelljükre nem tudták megszerezni a forgalomba hozáshoz szükséges engedélyt, emiatt pedig a termelés korlátozására kényszerültek és több modell egyáltalán nem volt elérhető Európában."

2019. ápr. 22. 13:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

#6, #14

A KSH linkjén van 2018-as adat is:

[link]

2019. ápr. 22. 13:51
 18/23 A kérdező kommentje:
16 én ezt nem hiszem el ! Rengeteg elérhető modell volt amit meg lehetett venni így is ! Ez csak egy kifogás.
2019. ápr. 22. 14:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Az új autók nagy részét vállalkozók veszik, akik amortizációként le tudják költségelni, illetve az Áfa-t vissza tudják igényelni.

A többit meg multicégek veszik flottás cégautóknak (Superb, Passat, Mondeo, Insignia, stb)

2019. ápr. 22. 14:53
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

"Ez csak egy kifogás."

MIRE?

Mégis mit gondolsz mire keresnek kifogást? Egyszerűen kevesebb autót adtak el és kész. Nem teljesítmény verseny, ahol magyarázkodni kell, mert nem sikerült jobban.

2019. ápr. 22. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!