Miért nem mond le a kormány? Megint rajtunk röhög Európa!
Főoldalon hozott le egy cikket az Economist az orbáni forradalomról.
"Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre szokták venni, nem kell 50-szer 70 centiméteres nyomtatványokon közölni. Másrészt bár a választáson a Fidesz történelmi méretű elsöprő győzelmet aratott, forradalomról nem volt szó a kampányban.
* Itt vagyok jelenleg
* Címoldal
* Közélet
* Politika
* Az Economist címoldalán a magyar kormányrendelet
KÖZÉLET / POLITIKA
Az Economist címoldalán a magyar kormányrendelet
2010. 7. 5. 15:10|Utolsó módosítás: 2010. 7. 5. 15:44|Közélet » Politika
Az Economist címlapján hozott egy blogbejegyzést - Magyarország: a forradalom, ami nem volt címmel - a pénteken megjelent kormányhatározatról, amely az államigazgatási szerveknek előírta, a kormánytól független állami szervezeteknek pedig javasolta azt, hogy helyezzék ki az úgynevezett nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot.
Mik ezek?
Mik ezek?
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - iWiW, Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.
"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)
"Megosztás az iWiW-en" gomb. Ezzel a gombbal a legnépszerűbb magyar közösségi oldalon, az iWiW-en tudsz tartalmat
megosztani. A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.
Mint írják, Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre szokták venni, nem kell 50-szer 70 centiméteres nyomtatványokon közölni. Másrészt bár a választáson a Fidesz történelmi méretű elsöprő győzelmet aratott, forradalomról nem volt szó a kampányban.
Hol volt, hol nem volt
Az Economist főoldala
A kormány teljesen rossznak állítja be az elmúlt húsz évet, pedig annak ők is aktív részesei voltak – figyelmeztet a poszt. A szerző szerint ha törvényben megírják, hogy forradalom volt, a Fidesz múltjának megítélésén az sem változtat. Az új magyar kormány nagy lendülettel látott munkához, ám az ország rendkívül feszült az elmúlt négy év után, és a Fidesz nagy népszerűsége könnyen elutasítottságba fordulhat, ha nem történnek hamar érzékelhető változások. "
Ez nem az első alkalom,egy hónapja is rólunk cikkeztek :
"mi és a világ nagy része"
Balliberális sajtó = a világ nagy része? Vicces ez a fontoskodás.
Bazz, bocs véletlenül az egész oldalt másoltam be.
"A magyarok nagy többsége, igen nagy többsége emellett a kormány mellett tette le a voksát"
Ki terjeszti ezt a mítoszt ? A 8 millió választópolgárból 2 666 727 szavazott a fideszre, kb 4 millió el sem ment szavazni ! Ha 5 millió voksot kapott volna a fidesz na akkor az áttörés lenne.a 2/3ad pedig a választási rendszernek köszönhető.
"Ahogy az elmúlt nyolc évet is elviseltük"
El, de 8 évet ez az ország gyökeres átalakítások nélkül nem bír ki :) Még 4-et sem...hidd el, még mindig van lejjebb.
"Mit érdemelne Gyurcsány, ha Orbánnak le kell mondania amiatt, hogy a falragasza nem tetszik egyes újságíróknak? Karóbahúzást? "
Gyurcsánynak börtön és 100%os vagyonelkobzás jár az eladósítás miatt,de ha nem a fidesz csinálta volna ezeket a bakikat amiket linkeltem akkor már rég sajttájon követelnék a lemondást és kormányfő fejét !!!
"Az mszpnek kellet volna lemondani, már 2006-ban"
És én tehetek róla hogy nem mondott le ? (amúgy lemondott, csak már későn )
Szerinted orbán lemondana ha elqrná és több hónapos tüntetések lennének a kossuth téren megint ? Ugyanmár :D
ma 20:39
Ha így haladunk?
Mesélj, hogy haladunk? Pl. hogy a zseniális Bajnai-kormányod, a Nobel-díjas válságkezelők kormánya olyan jól összerakta az idei költségvetést, hogy júliusig az éves tervezett hiány 119%-át produkálta az államháztartás?
És ezek után van pofátok egy falragasz miatt hisztizni, amikor az egész Bajnai-kormányt le lehetne csukatni az általuk okozott károkért?
21.16: Még egyszer nekifutok, bár többször leírtam:
NEM VAGYOK MSZP-ÉS, NEM SZAVAZTAM RÁJUK!!!!!!!!!!!!!
GYURCSÁNY ÉS BAJNAI NEM VOLT ZSENIÁLIS!!!!!!!!!!!!!!
De ettől még nem biztos, hogy Orbán zseniális!
És megkérdezem még párszor:
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
Szóval hagyjuk egymás b.aszogatását, győzzetek meg, magyarázzátok el, hogy NEKTEK, a nép többségének miért van szükségetek arra, hogy a forradalmi nyilatkozatot mindenhova kiakasszátok? Miért éri meg értelmes embereknek hülyét csinálni magukból?
ma 21:35
Nekem nincs szükségem rá. Hidegen hagy a téma.
És nem csinálok hülyét magamból, nem foglalkozom vele, mivel lényegtelen dolgokkal nem foglalkozom. Aki hülyét csinál magából, az te vagy és a többi MSZP-SZDSZ-es idióta, aki negyedik-ötödik napja magán kívül fetreng a hisztitől valami tökéletesen érdektelen cetli miatt, ami bizonyos hivatalokban ki lesz rakva. Érdekes, amikor a kórházakban ki kellett rakni a vizitdíjat népszerűsítő hasonló cetlit, az senkit se zavart. Most habzik a szátok, mert most a népszabi megparancsolta, hogy tessék rettegni.
Nem a fidesz és nem a kormány csinál magából hülyét, hanem ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!