Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez valóban igaz, vagy csak...

Ez valóban igaz, vagy csak egy rádiócsatorna újabb agyszülötte a hír?

Figyelt kérdés

Voltam ma meglátogatni nagyszüleimet. Nagymamám, majdnem sírva újságolja, hogy az egyik szomszédasszony azt hallotta egy rádióban, hogy kötelezővé teszik minden iskolában, óvodában, termenként egy helyre Orbán Viktor fényképének kitételét, és ezt éjszaka is meg kell világítani.

Én még csak 19 éves vagyok, nem értek hozzá, de ez egy igen előrehaladott személyi kultuszt eredményezne, ami szerintem egy demokratikus társadalom berendezkedésével összeegyezhetetlen. Jól gondolom én, hogy ez csak valami idióta rádióműsor találmánya?

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 5. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
idióta rádióműsor találmánya
2010. júl. 5. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
a hír nem igaz...(még)
2010. júl. 5. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Ez sajna a jövő...
2010. júl. 5. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

igen és a nagy városokban repülővel húzzák OV képét minden órában

Valamint Magyarország 2011-től felveszi az Orbanisztán nevet.

2010. júl. 5. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Az mszp eddig legravaszabb kommunikációs húzása, pont a volt szoci rétegeknél fog így lecsapódni a hír ( már ha a kérdés nem provokáció)

Kicsit olyan érzésem van, mintha "eladták" volna az önkormányzatit a fideszesek a szociknak, azért bénáznak ennyit.

2010. júl. 5. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom, hogy igaz-e, de már pont elég nagy BAJ és siralmas, hogy a hivatalokban ki kell lógatni Orbánnak azt a bizonyos nyilatkozatát. Remélem nem hagyják a többiek, pontosabban a Jobbik...
2010. júl. 5. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
egy órával ezelőtt olvastam ezt a hír24-en. És Orbán szülinapját munkaszüneti napnak nyílvánítanák.
2010. júl. 5. 16:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudnál linket küldeni?
2010. júl. 5. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Íme:

[link]

2010. júl. 5. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

El is olvastad a cikket?

"Orbán Viktor portréját minden közintézménybe – tömören ezt a kívánalmat tartalmazza a - többek közt - Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett törvényjavaslat, amit nemrég nyújtottak be MSZP-s képviselők a parlamentnek."

Az MSZP javasolja ezt, a Fideszen való gúnyolódásból. Az MSZP nagyon hasznos munkát végez a parlamentben.

2010. júl. 5. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!