Ez valóban igaz, vagy csak egy rádiócsatorna újabb agyszülötte a hír?
Voltam ma meglátogatni nagyszüleimet. Nagymamám, majdnem sírva újságolja, hogy az egyik szomszédasszony azt hallotta egy rádióban, hogy kötelezővé teszik minden iskolában, óvodában, termenként egy helyre Orbán Viktor fényképének kitételét, és ezt éjszaka is meg kell világítani.
Én még csak 19 éves vagyok, nem értek hozzá, de ez egy igen előrehaladott személyi kultuszt eredményezne, ami szerintem egy demokratikus társadalom berendezkedésével összeegyezhetetlen. Jól gondolom én, hogy ez csak valami idióta rádióműsor találmánya?
Köszönöm a válaszokat!

igen és a nagy városokban repülővel húzzák OV képét minden órában
Valamint Magyarország 2011-től felveszi az Orbanisztán nevet.

Az mszp eddig legravaszabb kommunikációs húzása, pont a volt szoci rétegeknél fog így lecsapódni a hír ( már ha a kérdés nem provokáció)
Kicsit olyan érzésem van, mintha "eladták" volna az önkormányzatit a fideszesek a szociknak, azért bénáznak ennyit.

El is olvastad a cikket?
"Orbán Viktor portréját minden közintézménybe – tömören ezt a kívánalmat tartalmazza a - többek közt - Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett törvényjavaslat, amit nemrég nyújtottak be MSZP-s képviselők a parlamentnek."
Az MSZP javasolja ezt, a Fideszen való gúnyolódásból. Az MSZP nagyon hasznos munkát végez a parlamentben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!