Június 4. miért nem munkaszüneti nap?
Figyelt kérdés
Ha október 23 is az, ez is lehetne. Vagy ha nagypentek az, drc 24 miert nem?2019. ápr. 18. 20:53
1/8 anonim válasza:
A Román hadseregnek sem volt az, akkor nekünk miért kellene az legyen?
A román csapatokat 1920 márciusában vonták vissza Magyarországról.
2/8 anonim válasza:
Miért is kéne, hogy munkaszüneti nap legyen? Se nem vallási, se nem nemzeti ünnep. A munkaszüneti napok túlnyomó többsége vallási ünnep, ezen felül van még Május 1. és 1-2 nemzeti ünnep. Persze minden napra kereshetnénk valami eseményt a régmúltból, de akkor ki dolgozna?
3/8 anonim válasza:
Mert csak egy jelentős embernek a szülwtésnapja, történetesen a 21. század egyetlen, demokratikus úton megválasztott volt magyar miniszterelnökének a születésnapja. Aki nem tudná, vagy náci (kvázi buta) annak leírom : Gyurcsány Ferenc.
5/8 anonim válasza:
"Miért is kéne, hogy munkaszüneti nap legyen? "
Mert minden napnak annak kéne lennie, dógozzanak a fideszesek!
6/8 anonim válasza:
Te most ünnepelni akarod Trianont?
7/8 anonim válasza:
Teljesen jogos! Trianon gyásznapja! Akinek fáj még Trianon az a magyar! Volt 1-2 kezdeményezés a gyásznappá nyilvánítására, de a a bal -és a jobboldali pártok bizottságai is elvetették. nekem megvan a jegyzőkönyv is erről. Ha kell, rendeld meg a Trianon kötetem, csatolom e-mail-ben. vannak még sokan, akik 4-én feketébe öltöznek és megállnak du az emlékművek előtt. Valódi nemzeti kormány szükséges és jún. 4-e nemzeti Gyásznappá nyilvánítása. de fontosabb ma is a Holocaust és a kárpótlások és a Maccabi olimpia a mi adónkból! Ragozzam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!