Rabszolgatörvény a közszféra leépítése nulla bér a rendőröknek. Mi a cél ezzel?
A stabil fideszes szavazótábort egyik probléma sem érinti közvetlenül. Vagy legalábbis szeretik ezt hinni.
Szoktam velük beszélgetni sokat hogy megértsem miért szavaznak a romlásra.
Nem vitatkozom hanem tényleg érdekel.
Pl meséli a vérfideszes néni hogy megy bevásárolni a piacra mert jön haza a fia angliából. Én meg kérdezem hogy csak nem nyaralt? Neeem. Itthon csak minimálbéres munkát kapott ezért kiment.
A további beszélgetésből meg kiderül,hogy még egy szétszakított család sem akadály ennek az őrületnek a megfékezésére,mert ha nem a fidesz lesz hatalmon,akkor jönnek a terrorista migránsok és elfoglalják az országot.
Ezek után sem érzek haragot mert igazából ő egy áldozat akit becsapnak és akinek hazudnak. Szélhámosság áldozatai ők nem pedig megvetendő embetek.
"nincs munkaerőhiány"
Ja, azért nem találni embert még havi félmillióért se.
"Hát a rendőröknek tényleg nem kell többet adni."
Nem hogy többet, ennyit se.
Én is kimentem Angliába.
2006-ban. Pedig akkor Magyarországon Gyurcsány kánaán volt, s minket irigyelt egész Európa, mert minden magyar keresett havi 400-500 ezret igaz!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!