Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megfigyelhető valamilyen...

Megfigyelhető valamilyen mentális képességbeli eltérés a fideszesek és a nem fideszesek között?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 20:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Csak az iskolai végzettség és a pártszimpátia között ismerjük az adatokat, az iskolai végzettség és az IQ között pedig csak korreláció van egyenes arány nincs.

Általános trendeket tudunk, de kínos róluk beszélni, inkább hagyom is.

2019. ápr. 14. 20:58
 12/26 anonim ***** válasza:
35%

Létezik egy értelmiségi réteg, aki még a 90-es években habarodott bele a jobboldalba, és a kognitív disszonancia miatt nem látják, hogy mi lett mára Orbánból.

Ezen felül a tíz forinttal lefizethető lumpenprolik és a nyugdíjasok a Fidesz fő szavazótábora.

2019. ápr. 14. 21:00
 13/26 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ugyanolyanok. Annyi lehet a különbség hogy a politika felé alacsonyabb az érdeklődésük másoktól és így a mindent elárasztó propaganda gépezet az egyetlen információ forrásuk a témáról. Valamint a megosztottságra a mi jók és ők rosszak dolgokra is fogékonyabbak.
2019. ápr. 14. 21:15
 14/26 anonim ***** válasza:
36%
A nem Fideszesek bénák én jókat nevetek rajtuk.
2019. ápr. 14. 21:16
 15/26 Alain Delon ***** válasza:
58%
9: Igen, ilyenhez is volt szerencsétlenségem. Egy informatika tanfolyamon volt fidus az oktató. Szakmailag jó volt, de állandóan elterelte a szót vagy a válására, és azon nyöszörgött, vagy a Fidura, és arról szónokolt, hogy más minden milyen szar. Ha meg a társaság viselkedése egy kicsit elszaladt, bevonult a sarokba, mint valami durcás kisfiú. Szóval emberileg egy rakás szar volt.
2019. ápr. 14. 21:43
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

Amit az elején már leírtam, azt most az eddigiek alapján összegezném:

Tehát a nem fideszesek szerint, a fideszesek kicsit mentálisan zakkantak, hisz a fidesz propagandát elhiszik. Viszont azt a tényt nem lehet elvitatni, hogy jól választanak mindig. És ezt nem a nem fideszesek igazolják, hanem a tények! No már most, mi a tény? Az előzményekhez képest az I. OV kormány is helyére tette a gazdaságot és a II. is.

Hisz Horn privatizációja és Bokros csomagja után is képes volt rá, meg Bajnai után is, aki a minap mutatta be a könyvét melyben azzal henceg, hogy a teljes összeomlástól mentette meg az országot, melyet nem tudom, hogy lett volna az IMF és az unió mentőöve nélkül.

Persze a buta, tudatlan, mentálisan zakkant olyan pártra szavaz, amelyik nemcsak gyűjtőpárt, hanem 4. alkalommal adja ugyanazt a miniszterelnököt. Ám, a haladó, megvezethetetlen, feksőbbrendű, nem fideszesek tudnak úgy szavazni, hogy 8 év alatt, 4 kormányt, 3 miniszterelnökkel száguld az ország a szakadék felé. Vagy olyan Jobbikra szavaz a nem fideszes, mely szintén szétszakadt, mint a szocik, vagy az Lmp...

Igen! Ők, tudják a tutit! Őket nem lehet megvezetni! Ők már 2006-ban is megtéveszthetetlenek voltak, akár balosként, akár jobbikosként! Mert nincs is annál szebb, amikor a kilőtt szemű, összeborul a szemkilövővel! Vagy amikor egy párt úgy indít listát, hogy a listavezető kijelenti, valójában ő nem is jelölt! Ezek az okos dolgok...

Persze a fideszeseken röhög az egész világ, mert nekik van jövőképük. A nem fideszeseken pedig sír! Mert nincs még egy olyan ország, amelyiknek ilyen pocsék minőségű ellenzéke lenne! 😅

2019. ápr. 14. 21:50
 17/26 anonim ***** válasza:
Az egyéni érdekeknek semmi közük a mentális képességekhez.
2019. ápr. 14. 22:15
 18/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
Én nem teszek különbséget a fideszt feltétlen imádók és a fideszt zsigerből gyűlölők/elutasítók között. Ugyanolyan vak, ha úgy jobban tetszik ugyanolyan hülye mindkét tábor.
2019. ápr. 15. 08:04
 19/26 anonim válasza:
74%

A saját környezetemben, ahonnan a fiatalok főleg külföldre vagy a legjobb hazai egyetemekre mentek nincs egyetlen fideszes sem, vagy ha valaki van kínosan ügyel rá, hogy ki ne derüljön(amit még így is kötve hiszek).

Ezzel szemben az idősebb generáció sokkal erősebben reagál a propagandára, mivel inkább őket szólítja meg.

Természetesen ez elsősorban nem egy ember értelmi képességeivel van összefüggésben, bár egy egyszerűbb embert sokkal könnyebben meg lehet téveszteni, valamint az igényük is kisebb a több forrásból történő információszerzésre.

2019. ápr. 15. 08:48
 20/26 anonim ***** válasza:
45%

Én azt tapasztaltam, hogy a Fideszesek szelídek, szendék. A liberálisok szűklátókörűek és nem preferálnak más véleményt, hamar felkapják a vizet.

Ha megnézzük a szavazások eloszlását : Budai ELIT negyedekben mindenhol tarolt a Fidesz. Ott magas iskolázottságú, vezető beosztásu emberek élnek. Pesten a munkás panel negyedekben az ellenzék hasított legutóbb. Kézenfekvő az iskolázottságbeli eltérés a pártpreferenciókról

2019. ápr. 15. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!