Előfordulhat, hogy a DK 2022-re eléri a 10%-ot, és tovább emelkedik?
Ilyen amikor valaki a mesék világába menekül, csak hogy ne kelljen tudomásul vennie a valóságot. Megsúgom neked, nem a londoniak fogják eldönteni a magyar választásokat. Kicsinykét többen vannak akik nem akartak és nem is mentek innen máshová. Mivel az összes közvéleménykutató cég összes kutatása szerint az elmúlt 10 évben folyamatosan minden korosztályban a fidesz-kdnp támogatottsága volt messze-messze a legmagasabb, majdnem akkora, mint az összes többi párté együtt, így vicces ilyen sületlenségeket olvasni mint amiket írtál. De nem baj. Nemsokára itt a május és az majd eldönti a kérdést. Addig csak higgy a meséidben nyugodtan.
Nem fordulhat elő. A levezetésed a saját igényeidet fejezi ki, nem pedig a valós politikai viszonyokat, változásokat.
Nem tudatosan, de elfelejted figyelembe venni azt az apróságot, hogy a legmenőbb, legtámogatottabb, aká 90%-os párt is úgy kezdte, hogy pár ember összeállt, pártot alapított és ekkor senki sem ismerte őket. Később ismerték pár százan, aztán lettek fél százalékos, majd 1%-os párt, és így tovább, míg 90 nem lettek. Ami itt izgalmas, hogy egyfelől hogyan csinálták (ez azonban kevés), másfelől miféle környezetben. Az értékelésed ezért alapvetően hibás. Csak éppen erről téged az itt lehető pár mondatban nem lehet meggyőzni erről (mást se, ebben semmi meglepő nincs).
10.
Nem ismered a DK elveit! Mely szerint, aki nem itt él és nem itt adózik, az ne szóljon bele az ország ügyeibe!
A Dk-ra hivatkozva kérdem, hogy mersz londoni szavazatokra hivatkozni??? 😄
"Bár igaz, hogy a DK sem volt sehol a fiatalok palettáján, de a kényszer ráviheti majd őket."
Azért ez sokat elmond egy párt fiatalokhoz való viszonyáról, hogy kényszerből szavaznának rájuk, nem pedig, mert annyira jó a programjuk, elképzeléseik, jövőképük. Ebből is látszik, hogy semmi komoly változást nem lenne, ha DK jutna hatalomra.
"Az előző választáson a London-ban élő magyarok szavazatai alapján, akik csak fiatalok, a Fidesz be sem jutott volna a parlamentben. "
Hát valaki látszik még nem élt Londonban, nekem volt szerencsém két hónapot eltölteni és nem csak fiatal magyarok vannak ott.
Viszont, ha csak a londoni magyarokon múlt volna, a DK akkor is ott lenne, ahol most van 5,85%-al éppen hogy bejut.
Ebből is látható, hogy a DK nem lesz számottevő párt, mivel már a híve is azt mondja, hogy majd kényszerből szavaznak rá. Szánalmas.
"Bár igaz, hogy a DK sem volt sehol a fiatalok palettáján, de a kényszer ráviheti majd őket."
Én mint fiatal, bár nem tudom mettől meddig számoljátok a debil koalíciónál azt kijelenthetem neked, hogy nem fogok erre a hányingerkeltő bandára szavazni. ;)
#17 vagyok:
Ezen már túl vagyunk, nem feltételes mód.
Aki szimpatizál Nagy Blankával, azt letudhatjátok DK-snak. És az nem kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!