A Fidesz nagyon jó vagy az emberek tájékozatlanok, buták?
7.
Nem nagyon lehet logikát találni a balog matekban...
Bölcs Böszme Hazafi szerint, aki nem itt él, az ne szavazzon, ne szóljon bele az eredményekbe. Én ezt tovább fejlesztem! A pártlistára leadott szavazatokat ne vegyük figyelembe, mivel ha valaki nem a lakóhelyén szavazott, az nem szavazhatott egyéni képviselőjelöltre.
Tehát csak az egyéni jelöltekre leadott szavazatok eredményét vegyük figyelembe! Az pedig 90%-os.... :D
Az emberek buták.
Csak gondolkodj el azon, hogy az intelligencia normáleloszlást követ. Tehát az átlagos 100-as intelligencia van a haranggörbe közepén.
Namost képzeld el, mennyire hülye az átlagember... aztán gondolj bele, hogy az emberek FELE attól is hülyébb!
"Ha a fidesz mostantól csak a transzvesztitákat fogadná el mint ember, akkor pár napon belül át lenne programozva a droidhorda és annak is ugyan így nyálcsorgatva tapsolnának."
Ez nem igaz. Sok hasonlót olvastam már a gyakorin. Nektek ellenzékieknek csak ennyi maradt? Mondjuk a szánalmas teljesítmény után megértem.
Itt egy jó példa a fideszes tájékoztatásra:
A kormánypropaganda folyamatosan azt sulykolja, az egykulcsos 16%-os adóval és annak a csökkentésével micsoda lépéseket tesz a kormány a munkabéreket sújtó közterhek csökkentésére a polgárok érdekében.
Csak a többi jogcímen beszedett pénzekről feletkeznek meg, mert összességében így néz ki a dolog :
A költségek és nettó fizetés alapján a magyar állam 45 százalékát veszi el a teljes munkaerőköltségnek. Ez pedig nemzetközi viszonylatban továbbra is kimagasló. Az OECD közlése szerint ennél nagyobb mértékben "csak" 5 ország adóztatja a fizetéseket, a magyar adóék az ötödik legmagasabb.
Erről tessék beszélni nem a 16%os szjaról.
13.
Ez nagy igazság! A saját teljesítményük nulla! (Vagy 00?) Ezért szapulják a másikat! Nem felül akarják múlni, hanem azt akarják bizonyítani, hogy az ellenfél hitványabb mint ők!
Nos.... Az élővilág, ezt az elméletet kiveti magából. Ott az erősebb és jobb túlél....
kakukk
"Tehát csak az egyéni jelöltekre leadott szavazatok eredményét vegyük figyelembe! Az pedig 90%-os.... :D"
Ha ez így lett volna, akkor a választás estéjén nem lett volna szükség a választási informatikai rendszer "összeomlására"...
#13. Félreértesz, nem a fidesz a lényeg. Ugyan ez volt a maszop idején is, ugyan ilyen agyhalott nyuggerek üdvözölték tapsviharral fletóékat meg az SZDSZt amíg az ő kezükben volt a média és ugyan így fröcsögtek a fideszesekre mint most te az "ellenzékiekre".
Nekik tényleg teljesen mindegy, csak a TV-ben legyen bemondva, mert saját véleményt alkotni a világról, esetleg több helyen utánajárni a dolgoknak az már keményebb dió 80 körüli IQ-val.
Mit értedz az alatt, hogy a fidesz jó?
Ha azt, hogy zseniálisan veri szét a jogállamiságot és számol fel minden terepet a mindenkori ellenzék alól, akkor igen, a fidesz ebben "jó". Ha azt érted alatta, hogy milyen rafkós módon uralta el a közbeszédet, az országos elérésű médiákat, hogy milyen hatásosan gerjeszt gyülöletet és félelmet, mennyire alja módon járat le bárkit, aki potenciális ellenfél lehet, akkor igen, a fidesz ebben "jó". Ha a kormányzást érted alatta, akkor nem, nagyon nem jó. És még finoman fogalmaztam.
A szavazás csalás volt: ez egy. Kettő:
Viszont időnként nézem az Észbontók című műsort, és az a benyomásom, hogy lehet hogy ilyen "okos" nemzetnél gond nélkül meg lehetett az a kétharmad, sőt háromnegyed is sajnos minden csalás nélkül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!