Miért? Ő a vezetője? Ha az utcán kérdezik meg tőlem, nem tudtam volna megmondani.... A szocista Tóth Bertalan nevét is azért tudom, mert ő az a listavazető, aki nem is az!
2019. ápr. 10. 20:18
3/9 anonim válasza:
Az a nagy igazság, hogy én régebben Jobbik szavazó voltam, de pont az olyasféle alakok miatt mint amilyen ő is, már nem vagyok hajlandó rájuk szavazni.
2019. ápr. 10. 20:38
4/9 anonim válasza:
Rossz.
Most komolyan, nagynehezen sikerült a Jobbikot kicsit bentebb hozni a szélről, erre jön egy ex-skinhead, akinek nulla karizmája és kiállása van, elég csúnya múlttal.Nem azt mondom, hogy Schneider rossz ember vagy ilyesmi, de véleményem szerint a pozícióra nem valami alkalmas ember.A Jobbik egyenlő volt Vonával.
2019. ápr. 10. 21:15
5/9 anonim válasza:
Nem egy karizmatikus pali az tény.
Sőt elég jellegtelen.
Viszont kitart jelen helyzetben és körülmények között is ami becsülendő.
2019. ápr. 10. 21:54
6/9 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy a '22-es választásokra visszatér Vona a Jobbik élére, különben nehéz lesz behúzni azt az X-et. Fidesz, MSZP, DK kizárva, Momentum most feküdt össze velük. Maradt az LMP és a Jobbik. Keserű szájízzel, de az egyikre muszáj lesz szavazni...
2019. ápr. 10. 22:38
7/9 anonim válasza:
A Jobbikban kb. belső harcok mennek folyamatosan mindenen és mindenért, és tervezi már pár jelenlegi Jobbikos "nagykutya", hogy lelép.Ha igaz az, amit a Jobbikos ismerőseim mondanak.
Akkor van az LMP...de Detti nélkül inkább hagyjuk.
2019. ápr. 10. 22:42
8/9 anonim válasza:
Milyen nagykutyák maradtak a Jobbikban? Az egész pártban maradt 3 ember, akinek tudom a nevét, pedig régebben vagy 10-et fel tudtam sorolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!