Melyik a legelfogultabb kormányellenes média?
11.
Én már semmin nem lepődök neg, ha az mszp-ről van szó!
Stratégiájukat a józan logika teljes hiányára építik fel már jó ideje! :D
Importálnak egy olyan szélkakas miniszterelnökjelöltet, aki egy 1%-os párt vezére és korábban évekig köpködte őket.
Az Ep választásra úgy indultak, hogy a listán, hetekig csak egy biztos pont volt és van! A listavezetőé! Aki azért listavezető, mert az biztos, hogy ő az, aki tuti nem akar oda kimenni, ahová jelölték... És ezzel a logikával, taktikával lehet 7-8% szimpatizánsra szert tenni.... :D
Az egyensúly kedvéért: és melyik a legelfogultabb kormány média?
Csak azért kérdem, mert egyensúly nélkül csak torz valóság létezik. Ezt nem ilyen olyan média találja ki, hanem a természet törvény formájában, és a természet nincs tekintettel az ember vélekedésére.
Ha pedig a valóság torz, mit jelent benne az a tulajdonságjelző? Vagy az is viszonylagos, mint a média?
13.
Ilyen kérdés a minap volt. Gondolom, a kérdező az egyensúly érzéke miatt tette fel.
Viszont a konkrét kérdésre nem válaszoltál, Tehát eme kérdés ügyében nem ismerjük a válaszodat.
(Én, továbbra sem értem, hogy egy kérdés kapcsán miért nem leher a kérdésre válaszolni? Nem kötelező, de ha már reagál valaki, az ne abban merüljön ki, hogy terel)
Kérdező, az fel sem merül benned, hogy egy média kritikus a kormánnyal? Nem elfogult, hanem kritikus. Ráadásul a 444 az ellenzékkel is kritikus, ahogy a 11-es hozzászóló be is linkelt egy mszp-t kritizáló cikkét. Talán ez a feladata az újságíróknak, nem?
Mutass egy kormánypárti lapot, amelyik olyan vehemensen támadja a Fideszt, ahogy a 444 az ellenzéket.
16.
Ezt én nem értem! Ha a kérdés a kormányellenes médiákról szól, miért a kormánypártiakra akarod terelni a szót?
Szerinted, melyik a legelfogultabb?
16
De igen felmerült, egy darabig.
Az a 444-es cikk Magyar Narancsra hivatkozik, nem saját kútfő. De ha hivatkozott rá, akkor az eddigi tapasztalataim szerint valószínűleg valami másra felkészítő manőver lehet, majd jön a folytatás. (Ugye ly, még mindig?... -bocs, nem tudom kihagyni-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!