Puzsér direkt kavarja a szart az EP választások kapcsán?
Én a fővárosiakra 94 óta mindig rácsodálkozom.
Azt sosem értettem, hogy egy Demszki miként lehetett 20 évig főpolgármester. 98-2006-ig a fővárosi szavazók tartottak a parlamentben egy szdsz-t.... Tavaly egyéni körtetben Dk-s szavazót juttattak be a parlamentbe...
Most pedig Puzsér, vagy Karácsony? :D Valamire való faluban még a képviselőtestületi tagságra se lenne esélye egyiknek sem....
De ez a fővárisiak dóga.... :D
Szegény Puzsért nem érti meg senki...
2014 választás: Összefogás(mszp,dk,pm,mlp,együtt),lmp, jobbik, fidesz ---> Fidesz 2/3
2018 választás: (MSZP, DK, Párbeszéd, mlp), lmp, momentum, jobbik fidesz ----> Fidesz 2/3
2019 önkori választás: (mszp, dk párbeszéd, momentum) jobbik, lmp, fidesz ----> ?
Nem veszitek észre h ugyan ott vagyunk? Az h puzsér a főpolgármesteri széket elbassza amiben egyedül sikerült megegyezni már nem oszt nem szoroz. Egyébként is csak azért mentek bele a hataloméhes ellenzékiek mert tuti volt h ők jönnek ki nyertesként az előválasztásból. Talán Puzsér ezzel a húzásával elgondolkoztatja az ellenzéki pártokat azon h mondjuk csak akkor van esély a fidesz ellen ha egy vmire való ellenfél indul ellene, ha pedig erre nem jönnek rá nem is érdemlik meg h főpolgármester jelöltet adjanak.
#6, #7-nek:
Na! Ennek fuss neki még egyszer, és próbáld meg kicsit logikusabban is! :D
" elbassza amiben egyedül sikerült megegyezni"-" mert tuti volt h ők jönnek ki nyertesként az előválasztásból. "
Nekem ez az értelme! :D
#8 Szerintem csak nekem akartad a választ a 6# 51%os az nem én vok.
De nem érted látom. Az h főpolgármester ki lesz tök mind1 ha az összes körzetet bebukják, de tudod mit ha megnyerik az össze körzetet pesten és még főpolgármesterséget is az is tök mind1 ha az ország többi részét fullra bukják. Ezzel puzsér azt érhetie l h mivel veszélyezeteti Karácsony helyét, hátha komolyabban elkezdenek tárgyalni egymással h összefogjon mindenki. Mert puzsért ugye azért lép ki ebből a szarságból mert basznak összefogni mindenkivel.
#9-nek:
Kicsit zavaró lehet ha %-ok alapján próbálsz tájékozódni, nem pedig szövegértéssel!
Nem volt eléggé nyílvánvaló, hogy #6, és #8 is én vagyok?!
Azt hiszem, én itt fejeztem be veled a diskurálást!
Ne haragudj meg, de nem jegyzem meg h ki mit ír, de azért mikor azt írod h 6#,7#-nek azért az alap h felsorolás merrt ugye vesszővel azt választju el, tehát azért ne szálj el túlságosan magadtól.
Másfelől gondolom ennyire telt tőlled, ezért is akartad rövidre zárni úgy h tényleg nicns sok értelme a diskurzusunknak.
Valószínűleg most eshetett le neki,hogy a magyar politika full egyesbe nyomva nem működik.
Mindenki paktál ide vagy oda,megalkuszik erre arra.
Ha meg nem így nyomja akkor kiközösítik a ge cibe és egyedül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!