Mit szóltok a legújabb HírTv-hez?
Helyesebben úgy szólna a kérdés, hogy "mit szóltok az Echo TV új nevéhez?"
Nos a sz*r az akkor is sz*r marad, ha máshogy nevezzük.
Szuper és most is azt nézem. Mindig az megy nekem egész nap.
Ezzel kapcsolatba a segítségetek szeretném kérni.
Egy ilyen lapos tévé sokáig bírja ha folymat kikapcsolás nélkül működik és csak egy csatornát nézek rajta mindig? Vegyek egy másikat is tartalékba?
"nem kell oda-vissza kapcsolgatni az Echora"
Ez tipikus fideszes felfogás. Mindenből legyen csak egy! Nehogymár válogatni lehessen. Az is sokatmondó, hogy 2019-ben valakinek gondot okoz az, hogy meg tudjon nézni két egymással párhuzamosan sugárzott műsort. De ne legyen félreértés, én egyébként örülük, ha csökken a propagandatévék száma.
7: Milyen rendes hír adót? A hír tévé azért hír tévé, mert azon mennek a hírek. Azért megy nekem egész nap mert ez miatt tájékozottabb vagyok az ellenzék libsiknél akik egész nap a hamis híres oldalaikat bújják.
Ezt a beégést amit mondasz, ez megelőzhető ha lefóliáztatom a képernyőt vagy ha veszek rá képernyő védőt?
9: Ne foglalkozz velük ezek libsik akiknek a véleménye nem számít. Olvassál csak azért vagyunk mveltebbek a libsiknél. Én is szoktam olvasni mert valamikor csak halgatom a hír tévét és akkor mellette tudok olvasni. Az előb is olvastam közben mert vettem egy új hűtőt és annak olvastam a használati utasítását. Dél előtt hozták ki de nem világít benne a lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!