Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Angard meg Csörte féle...

Az Angard meg Csörte féle műsorokba miért megy be valaki, hogy ne hagyják szóhoz jutni, és Gajdics leordítsa a fejét, meg idiótának nevezze?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanaz a pár ember megy be, pl. Závecz hótt nyugalommal tűr mindent, én már ráborítottam volna Ottóra az asztalt. Honnan van emberekben ennyi türelem? És mért nem hívnak be nagypofájúakat ezekhez, mondjuk Csintalant vagy Konokot vagy Puzsért?
2019. ápr. 5. 23:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem, egy vita résztvevőjének nincs joga sértegetni a másikat. Én a baloldaliakkal értek egyet, és engem is idegesít, hogy a fideszmédia ugyanazt a baromságot hajtogatja állandóan, de nem szeretném, ha Závecz közölné Ottóval, hogy egy idióta tapló, bár minden oka meglenne rá a te nézőpontod szerint. Gajdics ordítozzon a barátaival meg a feleségével, ha azok eltűrik, de egy vitaműsorba ha bemegy, akkor viselkedjék civilizáltan. Ha nem tud, ne menjen be.
2019. ápr. 6. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
A Csörte amúgy sokkal színvonalasabb. Abban nem fideszesként is sokszor van, hogy azt mondom, a jobboldaliaknak van igazuk, mert úgy érveltek. De Gajdiccsal meg G Fodorral már a stílusuk miatt is képtelenség egyetérteni ha nem vérfideszes az ember. Olyan szinten leegyszerűsítenek minden kérdést, hogy már kínos.
2019. ápr. 7. 00:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, a Csörte még egész nézhető volt, de most látom, hogy az megszűnt, és az Angard fut Csörte néven:

https://www.youtube.com/watch?v=F97QMDMo2Q8

2019. ápr. 8. 00:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Mostanában Gerő Andrással, Fodor Gáborral szerintem jó a műsor. Már Gajdics sem indulatoskodik annnyit, pedig az is lehet szórakoztató néha :)

[link]

De lehet attól lett kiegyensúlyozottabb a műsor, hogy mindkét oldalon van egy Fodor Gábor.

ui:

G Fodor Gábor nevében a G- betű a G-napra utalhat... :-)

2021. jan. 29. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Persze, hogy nem "indulatoskodik" a Gajdics, hiszen nem húzzák fel sunyi hátsó beszólásokkal.

2021. jan. 29. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!