Hogyan viseljem el ha a főnököm nagy fideszes én viszont ellenzéki vagyok?
Túlságosan is politizál, már irritáló amit neten is muvel.
Én viszont jobbikos vagyok, és nem tetszik a fidesz politikája....
Miért kell ennyire politizalnia? Meg mozgósítani is kell telefonon párttagokat.... Pedig nem politikai munkám van.
Azért prostituált ne legyél már.
Szóval ezt a párttag mozgósítást mindenképpen tagadd meg ha ez nem a munkád része,mert ezzel
1.elárulod a saját elveided
2.prostituálódsz
3.támogatod a hazaáruló rezsimet.
4.eleve ne nyavalyogjál hanem álljál már ki magadért ba zmeg
A munkahelyeden hogy politizál? Fennhangon szajkózza a baromságait? Állítsd le! Kérd meg, hogy ne szórakoztasson a hülyesègeivel, nem vagytok egy véleményen.
Ha csak annyi a problémád, hogy mittudomén...vimtor piszter lóg a falon az irodájában, akkor marha egyszerű, ne menj be oda.
A neten hol politizál? Minek nèzed meg?
Ahogy az előző írja!
Azért mondjad neki: "Figyelek főnök, de ha rád/magára figyelek, nem tudom a munkám végezni!"
Szerezz bizonyítékokat arra, hogy politikai mozgósításra utasít, mint főnök, holott neked ez nem tartozik a munkaköri leírásodba.
Azt, hogy mondja a magáét, önmagában le kell szarni, Aztán ezt a munkát tagadd meg, amiért ha kirúgással fenyeget, és ki is rúg, simán mehetsz munkaügyi bíróságra, és nem kis kártérítésre leszel jogosult, aztán kereshetsz normálisabb munkát, nem mellesleg a sajtóhoz is fordulhatsz, hogy hogy is működik a fidesz, talán egy tényfeltáró újság, pl. átlátszó még többet is ki tud hozni belőle, ha kiderítik, hogy kap valami állami megrendelést...Az már botrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!