Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zavarna valakit a gender wc...

Zavarna valakit a gender wc ha Magyarország egy jó élhető ország lenne?

Figyelt kérdés

Csak azért mert Fideszéknél ilyen "problémák" az elődlegesek. Én spec úgy vagyok vele hogy ha működne a gazdaság nem lenne munkaerőhiány, mindenki ilyen 2.000-5.000 eurókat keresne.

És nem 10 éves Suzukit meg 20 éves ladát látnék hanem mondjuk Mercedes-Benz CLA CLA 250 Coupe-t meg Audi rs7-t átlag.

Van olyan akit zavarna az amin a Bayerék 0-24 görcsölnek ? Gender lobbi és társai ?

Csak szimplán érdekel.

Mondjuk szerintem ha a genderek az élhető országok el kéne gondolkodni rajta hogy itt valami nem oké.

2019. ápr. 3. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Ez elvi kérdés, hogy nincs értelme. A genderelmélet egy áltudomány, kb a laposföld elmélettel, meg a chemtrail-el van egy szinten.
2019. ápr. 3. 23:36
 12/20 anonim ***** válasza:
23%

A genderelmélet azzal is foglalkozik, hogy a nők miért kapnak még mindig kevesebb fizetést. Például.

De természetesen akkor a többi áltudományt is ide vehetjük. Kezdeném is a teológiával.

2019. ápr. 4. 00:06
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Igen, zavarna, mert az ilyen abszurd és szélsőséges liberalizmus egy öngyilkos rendszer.
2019. ápr. 4. 07:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Engem zavar, engemet csak saját magam határozhatom meg, nem érzem mindig magam egynek , nem vagyok begyöpösödött sörivó focimajom asszonyverő családos proli. Én elfogadó vagyok, engem semmi nem zavar, nekem BMW-m van mert azt vettük páromnak az tetszett.
2019. ápr. 4. 12:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Amúgy mi bajotok lenne belőle? Csak kérdezem. Lenne egy férfi, egy női és egy harmadik wc, ha valaki oda akar menni, hát menjen. Én csak a dolgomat elvégezni járok oda, tekintve, hogy a nagy számok törvénye alapján egy pszichopatával is bent lehetek a mosdóban egyszerre, nem attól óvakodok, hogy majd bent lesz egy transznemű.
2019. ápr. 4. 17:03
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

Már van harmadik vécé sok helyen. A fogyatékkal élők számára.

Bár, ha belegondolok, aki nem tudja magáról, hogy fiú vagy lány, az is eléggé fogyatékos.

2019. ápr. 4. 18:10
 17/20 anonim ***** válasza:
36%

"Bár, ha belegondolok, aki nem tudja magáról, hogy fiú vagy lány, az is eléggé fogyatékos."

A transzneműek tudják, hogy melyik nemhez tartoznak. Csak éppen ahogy éreznek, az ellentétes a biológiai nemükkel. Van ilyen. Biológiailag ilyenek, egyébként lehet őket fogyatékosozni meg retardáltozni, de az csak az ember saját szellemi szegénységére vall.

Én nem szeretek bántó szavakkal illetni olyanokat, akik nem bántanak engem, vagy másokat.

2019. ápr. 4. 18:19
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
A "transzneműek" rosszul tudják, hogy melyik nemhez tartoznak. Ez személyiségzavar, amit pszichológussal kell(ene) kezeltetni.
2019. ápr. 4. 18:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha értenél a dologhoz, akkor valószínűleg nem írnál ilyeneket, mivel eddig egy transzneműt se sikerült átnevelni. Ez nem ilyen. Vagy ha talán meg is próbálnák, iszonyú szenvedés lenne a lelki világának.

Miért nem lehetnek azok, akik szeretnének lenni? Neked ez miért fáj?

2019. ápr. 4. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem rohadtul zavarna a genderlobbi.
2020. ápr. 21. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!