Zavarna valakit a gender wc ha Magyarország egy jó élhető ország lenne?
Csak azért mert Fideszéknél ilyen "problémák" az elődlegesek. Én spec úgy vagyok vele hogy ha működne a gazdaság nem lenne munkaerőhiány, mindenki ilyen 2.000-5.000 eurókat keresne.
És nem 10 éves Suzukit meg 20 éves ladát látnék hanem mondjuk Mercedes-Benz CLA CLA 250 Coupe-t meg Audi rs7-t átlag.
Van olyan akit zavarna az amin a Bayerék 0-24 görcsölnek ? Gender lobbi és társai ?
Csak szimplán érdekel.
Mondjuk szerintem ha a genderek az élhető országok el kéne gondolkodni rajta hogy itt valami nem oké.
A genderelmélet azzal is foglalkozik, hogy a nők miért kapnak még mindig kevesebb fizetést. Például.
De természetesen akkor a többi áltudományt is ide vehetjük. Kezdeném is a teológiával.
Már van harmadik vécé sok helyen. A fogyatékkal élők számára.
Bár, ha belegondolok, aki nem tudja magáról, hogy fiú vagy lány, az is eléggé fogyatékos.
"Bár, ha belegondolok, aki nem tudja magáról, hogy fiú vagy lány, az is eléggé fogyatékos."
A transzneműek tudják, hogy melyik nemhez tartoznak. Csak éppen ahogy éreznek, az ellentétes a biológiai nemükkel. Van ilyen. Biológiailag ilyenek, egyébként lehet őket fogyatékosozni meg retardáltozni, de az csak az ember saját szellemi szegénységére vall.
Én nem szeretek bántó szavakkal illetni olyanokat, akik nem bántanak engem, vagy másokat.
Ha értenél a dologhoz, akkor valószínűleg nem írnál ilyeneket, mivel eddig egy transzneműt se sikerült átnevelni. Ez nem ilyen. Vagy ha talán meg is próbálnák, iszonyú szenvedés lenne a lelki világának.
Miért nem lehetnek azok, akik szeretnének lenni? Neked ez miért fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!