Miért csak a DK mer a Fidesz ellen szavazni? A többi párt bármit talál ki a Fidesz egyből megszavazzák. Innentől kezdve csak a DK kritikája hiteles a Orbánékkal szemben.
-a
Elírtam.
A Dilemma: Az ellenzék az autokratikus épülő diktatúra ellenzéke, vagy bizonyos javaslatok mentén együttműködik a Fidesszel. Lehet -e jó javaslata egy autokratikus pártnak népességnövelés érdekében ha különben meg egyszemélyű tekintélyuralmi rendszert épít?
A DK az előbbit választja. Az Mszp az utóbbit.
Aztán hallgathatná évekig a populista Fidesztől az Mszp hogy ez sem szavazták meg...
"Elírtam."
Valóban elírtad, mert nem szavaznak meg bármit. Igazából csak néhány jelképes kivétel van, amit megszavaznak, a törvények többségét nem szavazzák meg.
Mivel a fidesznek kétharmada van, ezért tényleg csak jelképes dolog, hogy az adott törvény megszavazzák, vagy sem. A családvédelmi tervet (vagy nem tudom minek hívják) több párt is jelképesen megszavazta, vagy tartózkodott.
Csak azért nem szavazni meg valamit mert azt a Fidesz terjesztette be, szerintem hülyeség. Bár ugyanezt csinálja a Fidesz is fordítva.
Ideális esetben szerintem nem az indítványozó kilétének függvényében szavaznának a parlamentben. Mert lehet egy fideszes vagy egy ellenzéki javaslat is jó
A DK a legkomolyabb párt a parlamentben, stabil, nincsenek belső ellentétek, európai értékek mellett állnak ki, nem változtatják az álláspontjukat. Hitelesek.
Sajnos Magyarország lakossága komolytalan, ezért van a Fidesznek kétharmada, miközben kifosztják az országot és ezért alacsony a DK támogatottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!