Miért kell a balliberálisoknak jólét?
A jóléttől csak az lenne Magyarországon, mint nyugaton. A túlzott jóléttől elromlik az emberek értékrendje, nihilisták lesznek és csak az élvezeteknek élnek onnantól kezdve. Jól láthatjuk, hogy hova vezet mindez, nyugaton már a szakadék szélén állnak az ottani társadalmak és 10 éven belül összeomlás következik be a liberális őrületek miatt, hogy a kényelembe nem születik sok gyerek és a bevándorlók legéppuskáznak mindenkit.
Ezért jobb is az, ami az oroszoknál van, ott tudnak helyesen élni és őrzik a régi értékeket, igazi konzervatívok! Ott még a szeretet, a tisztesség és a család az első a Fidesz jól is teszi, hogy Magyarországot kihúzzák az EU-ból meg a romlottságból, amíg nem késő és a helyes értékrendeket pártolják. A balliberálisok ezt miért nem látják, mint minden más helyesen gondolkodó ember?
"Ezért jobb is az, ami az oroszoknál van, ott tudnak helyesen élni és őrzik a régi értékeket, igazi konzervatívok!"
A baj az hogy tudom hogy viccelsz, de azt is tudom hogy vannak tényleg ostoba haszonállatok akik ezt komolyan is gondolják.
Két dolog sántít.
1 egy átlag angol fiatal a büdös életben nem spórol össze annyit hogy saját háza legyen hitelre sem.
2 a liberálisok pont leszarják az átlagot nekik a haszon számít. Még kettőt belerugnak abba aki előttük esik össze.
"Jólét" hitelből meg belőlünk. Így könnyű. Fosszuk ki a románokat vagy valami.
Mint megtapasztaltuk az elmúlt években (és már nem "az elmúlt 8 évben"), hogy ez a dolog nagyon fontos a másik oldalnak (is).
Tehát 1:1.
Kérdező, sürgősen kezeltesd magad, mielőtt szövődménye lesz!
Erősen túladagoltad magad idióta-propagandából!
Látod, így lehet valakit lebeszélni a saját érdekeidről?
"Minek nekem kaja? Attól úgyis csak elhízik az ember, az lesz a vége mint a rohadt nyugaton, az elhízás szélén áll a társadalom, amilyen jólét van hamarosan összeomlik!"
Magyar szavazó 2019
Azt értsd meg kérdező, hogy a nyugati értékeket NEM vaalmi összefantáziált extremitás alapján kellene megértened, hogy miért fontos és miért lenne jó Neked.
Ezt a "nihilista" hülyeség egyébként a bezárkóztt tudat jele. Nem tudok elfogadni más értékeket, mint amibe rögként beleszoktam, tehát aki más az nihilista. Nem, nem az, a te fejedben azért képzelődsz nihilt, mert nem voltál képes megérteni, hogy miről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!