Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell a balliberálisoknak...

Miért kell a balliberálisoknak jólét?

Figyelt kérdés

A jóléttől csak az lenne Magyarországon, mint nyugaton. A túlzott jóléttől elromlik az emberek értékrendje, nihilisták lesznek és csak az élvezeteknek élnek onnantól kezdve. Jól láthatjuk, hogy hova vezet mindez, nyugaton már a szakadék szélén állnak az ottani társadalmak és 10 éven belül összeomlás következik be a liberális őrületek miatt, hogy a kényelembe nem születik sok gyerek és a bevándorlók legéppuskáznak mindenkit.

Ezért jobb is az, ami az oroszoknál van, ott tudnak helyesen élni és őrzik a régi értékeket, igazi konzervatívok! Ott még a szeretet, a tisztesség és a család az első a Fidesz jól is teszi, hogy Magyarországot kihúzzák az EU-ból meg a romlottságból, amíg nem késő és a helyes értékrendeket pártolják. A balliberálisok ezt miért nem látják, mint minden más helyesen gondolkodó ember?

2019. ápr. 2. 04:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Valaki sok M1-et szívott
2019. ápr. 2. 06:52
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

"Ezért jobb is az, ami az oroszoknál van, ott tudnak helyesen élni és őrzik a régi értékeket, igazi konzervatívok!"

A baj az hogy tudom hogy viccelsz, de azt is tudom hogy vannak tényleg ostoba haszonállatok akik ezt komolyan is gondolják.

2019. ápr. 2. 07:27
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Az a baj, hogy a liberálisok más hátán akarnak csak maguknak jólétet.
2019. ápr. 2. 07:29
 4/13 anonim ***** válasza:
29%

Két dolog sántít.

1 egy átlag angol fiatal a büdös életben nem spórol össze annyit hogy saját háza legyen hitelre sem.

2 a liberálisok pont leszarják az átlagot nekik a haszon számít. Még kettőt belerugnak abba aki előttük esik össze.

"Jólét" hitelből meg belőlünk. Így könnyű. Fosszuk ki a románokat vagy valami.

2019. ápr. 2. 07:38
 5/13 anonim ***** válasza:
50%

Mint megtapasztaltuk az elmúlt években (és már nem "az elmúlt 8 évben"), hogy ez a dolog nagyon fontos a másik oldalnak (is).

Tehát 1:1.

2019. ápr. 2. 07:45
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem hobbim a nem éhenhalás. A fene a gusztusomat.
2019. ápr. 2. 07:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van, így van, kezdhetik az elszegényedést és a szerény életmódot a vezető politikusok és társaságuk, mert jó példával kell elől járni.
2019. ápr. 2. 09:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, sürgősen kezeltesd magad, mielőtt szövődménye lesz!

Erősen túladagoltad magad idióta-propagandából!

2019. ápr. 2. 10:29
 9/13 Vree ***** válasza:
100%

Látod, így lehet valakit lebeszélni a saját érdekeidről?

"Minek nekem kaja? Attól úgyis csak elhízik az ember, az lesz a vége mint a rohadt nyugaton, az elhízás szélén áll a társadalom, amilyen jólét van hamarosan összeomlik!"

Magyar szavazó 2019

Azt értsd meg kérdező, hogy a nyugati értékeket NEM vaalmi összefantáziált extremitás alapján kellene megértened, hogy miért fontos és miért lenne jó Neked.

Ezt a "nihilista" hülyeség egyébként a bezárkóztt tudat jele. Nem tudok elfogadni más értékeket, mint amibe rögként beleszoktam, tehát aki más az nihilista. Nem, nem az, a te fejedben azért képzelődsz nihilt, mert nem voltál képes megérteni, hogy miről szól.

2019. ápr. 2. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igazad van , Mo. is kezd elpuhányodni igazi példa Kína, nincs nyugdíj. napi 12 óra éhébért,
2019. ápr. 2. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!