Hogyan lehetek sorosbérenc?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondja, hogy ő soros bérenc. És bele gondoltam hogyan válhatnék én is azzá. Elvileg György úr fizetne nekem, cserébe pedig elég lenne kimenni tüntetni az ellenzékhez, néha napján írok valami cikket az origónak, meg facebook csoportokban migránsozni meg orbánozni. Szerintem ez tök jó kereset kiegészítés lenne. Valaki nem tudj, hogy lehet ezt elkezdeni valahogy?2019. ápr. 1. 00:27
1/9 anonim válasza:
Ha nehezen kapsz választ, akkor kérdezd az Orbán bérenceket (3millióan vannak) hogyan kell Orbán bérencnek lenni, csak cseréld ki a válaszokban a tulajdonneveket.
2/9 anonim válasza:
Én elég aktívan tevékenykedek a kormány ellen. Számtalanszor megkaptam, hogy engem ezért fizetnek.
Bár így lenne.. 🙄 Engem is érdekelne, hol kell jelentkezni a pénzért? Hogy lehetnék én is Soros ösztöndíjas, mint Orbán meg a fél fidesz? Help
3/9 anonim válasza:
Ha már üzletről van szó nézzük meg melyik oldal fizet jobban. Ha demagóg kommenteket irogat az ember legalább a jobban fizető félnek tegye. Tényleg a NER hogy fizet?
4/9 anonim válasza:
Ti ahoz hülyék vagytok. Hasznos hülyék a pontos megfogalmazás. (már akinek hasznos pl gyurinak)
5/9 anonim válasza:
Ha nem szavazol a fideszre, akkor már soros-bérenc vagy, jelentsen ez bármit is. Persze pénzt ne nagyon várj érte, az sajnos nem jár, csak az orbán-bérenceknek.
6/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Amióta behozták a CSOK-ot, és elvették a cafeteriát, már annyira gyűlölöm a mocskos Fideszt, hogy jól jönne ebből a gyűlöletből némi keresetkiegészítést kovácsolni.
8/9 anonim válasza:
Valaki egy már előttem jól megfogalmazta, "hasznos hülyék"-re nem költ pénzt Soros György, kivéve hogyha brüsszeli vezetők😁
9/9 anonim válasza:
Ha valaki rájön hogy kell jelentkezni, megírná?
Szivesen vállalnám a Soros bérenckedést teljes állásban is!
Damn, segget is csókolok neki ha ezzel bosszantom a nemzethy MAGyarokat xDX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!