A Mi Hazánk Mozgalom lényegében a fidesz báb-pártja?
Csak azért merült fel ez bennem, mert egy őket hirdető matricán láttam hogy magukat "A Gyurcsány mentes ellenzék"-nek aposztrofálják.
Tudjuk hogy külön külön a magyar ellenzés nem sokat ér a fidesz ellen, de így hogy formálódik az ellenzéki összefogás, már fenyegetést jelenthetnek a fidesz hatalmára. De még jó hogy itt a Mi Hazánk Mozgalom, akik megint csak széthúzni akarnak a Gyurcsány-fóbiával. Mert hát ez a párt vagy mozgalom önmagában egy körömpiszok, semmit érő politikailag súlytalan nulla. Szóval kicsit olyan benyomásom van, hogy ez az egész Mi Hazánk, csak a fidesz bábjáték hogy próbálják széthúzni az ellenzéki szavazókat a gyurcsányozással.
Visszatérve az alapkérdésre: igen, szerintem a Fidesz bábja.
A rabszolgatörvény parlamenti vitájakor, a szavazáskor, ill. az azzal kapcsolatos utcai megmozdulásoknál feketén-fehéren kiderült, hogy hol állnak.
Erre semmi konkrét bizonyítékot nem tud felmutatni az aki ezt szajkózza.
Qrcsány nélküli ellenzéket meg én is szívesebben látnék, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!