Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire tapasztaljátok a...

Mennyire tapasztaljátok a köreitekben a FIDESZ szavazóknál ezt a fajta lelki és szellemi válságot?

Figyelt kérdés

[link]

Én úgy tapasztalom saját környezetemben, hogy a Fidesz most már rohamosan veszít a valódi szavazóbázisából.

2019. márc. 24. 16:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van köztük sok normális csak az ő elmondásuk szerint ők sem tudják elmagyarázni miért nem látták vagy akarták látni eddig a dolgokat. Szerintem ez az amikor valamiben nagyon hiszel mert érzelmeket is viszel bele pedig nem kellene, mert ez nem a kedvenc futballcspatod akit szívvel lélekkel drukkolsz akkor is ha rosszul játszik. A politika nem erről kellene szóljon és ha megnézitek az ellenzéki szavazók nem is viszonyulnak így a párthoz akire szavaznak.
2019. márc. 24. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

"Rühellem a fidesz szavazókat így tapasztalni sem szoktam velük."

Honnan tudod, hogy ki a fideszes?

2019. márc. 24. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem arányaiban kb 50% fideszes, 50% ellenzéki van jelenleg is, azok között, akiket erdekel a politika

Az emberek változnak, lehet sokan kiabrandulnak a fideszbol, de ugyanúgy az ellenzékbol is.

Jó lenne tömegèvel fordulnanak el a Fidesztől, de nem így van sajnos

2019. márc. 24. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Én inkább a taktikázást látom: "először semleges vagyok, kipuhatolom, hogy a másik fél Fidesze-e vagy sem. Ha az, akkor semmi gond. Ha nem az, akkor eljátszadozom vele, hogy lám, én is azon az oldalon állok, amin te, de közben azért magamban jót nevetek, hogy be tudlak húzni a h×gbe".

Nincs itt már tiszta játszma, csak nagyon csekély szinten...

2019. márc. 24. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahhoz történnie kellene valami komoly eseménynek, hogy a Fidesz bezuhanjon. Ld. szlovák újságírógyilkosság, török infláció.
2019. ápr. 24. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!