Ki a rosszabb? Orbán vagy Gyurcsány?
Szerintem azzal mindannyian egyet tudunk érteni, hogy egyikük keze sem tiszta, mindkét kormányzás alatt voltak illetve vannak kisebb, de főként nagyobb hibák. De melyikük b**zta el jobban?
Természetesen erről megvan a saját véleményem, de ezt itt nem akarom megosztani, mivel akkor nagy valószínűséggel erre reagálnátok, nem magára a kérdésre.
Szóval, Orbán vagy Gyurcsány?
A válaszokat mindenképp fejtsétek ki, mert érdekel más emberek szemszöge ebben a témában. Előre is köszönöm. c:
igazából megmondom őszintén, hogy én régen nagyon hittem orbánban. legutóbbi választáson viszont már nem rá szavaztam.
mindezek ellenére - még titkon a lelkem mélyén -, bízom abban hogy egy sokkal nagyobb dologról szól ez az egész, mint mi arról álmodni merünk. hogy értsétek mire gondolok, pl: beközlik, hogy orosz hitel nélkül építjük meg paks2-t, és lölőt azért tömte tele, mert mondjuk paks2-re nem kapott volna ennyi lét az eu-tól, így viszont költheti arra is.... hogy, az elsikkasztott lóvét, így költheti olyan dologra, ami fontosabb hazánk számára, mint amire kaptuk azt a pénzt az eutól. vagy valami hasonló...
de egyre kevesebb esélyt látok egy ilyen filmvégi svédcsavarra... :(
így azt kell mondjam, egykutya mindkettő.
Sajnos a sors fintora, hogy egy olyan történelmi időben, amikor egy új országot lehetett volna felépíteni 2 db (Antallal 3 db) full idióta, megosztó, pökhendi, elmeháborodott barom került az ország élére!
Kártékony mindegyik - és nem kicsit!
Orbán és Gyurcsány megosztja a nemzetet, ezért egyformán rosszak - politikai hulladék mindkettő!
Gyúrcsány tervei között nem szerepelt az autokrácia építése a jogállam leépítése és az agyrém göbbels i propaganda.
Ezért orbán a rosszabb.
Hozzá képest gyúrcsány egy passzív jófiú.
Míg orbán aktívan kártékony.
2db kártékony ganéról van szó!
Egyik kutya, a másik eb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!