Gyűlölt nép leszünk lassan a Fidesz kormány miatt?
#10 a kádáristák.
De nem gyűlölik a népet, max szánalmasnak tartják, lesajnálnak. Max a felcsúti KISZ titkárt, és elvtársait gyűlölik.
"És azt ki szavazza meg folyamatosan 2/3-dal? A maorik? Az eszkimók?"
Az ukrán meg a román gumicsizmás fizetett bunkók, meg az az 1 millió hazai tufa bugris.
A nagyvilág pont leszarja mi van itt, meg szerintem a nyugati átlagemberek úgyszintén.
Max. a buggyant elvtársaid gyűlölködnek. (Jó, a fidesz-banda sokszor túltolja az ökörségeit, de, lásd az első bekezdést.)
Értelmes ember sosem az adott ország népét gyűlöli, hanem max. a politikusait.
Aki pedig a kettőt összemossa így, vagy úgy, annak komolytalan a hozzáállása.
Ahogy én láttam külföldi sajtót műsorokat meg reakciókat azok alapján inkább röhögnek orbánon és miatta rajtunk,nem pedig gyűlölködnek.
Ami végülus logikus mert teljesen olyan keretet próbál előadni mintha mo valami atomhatalom lenne orbitális katonasággal.
És mivel ez nincs,mégis előadja a kőkeményet ez az alapok nélküli vetítés ami nevetséssé tesz azt ahogy keménykedni próbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!