Mást is aggaszt, hogy Orbán Viktor láthatóan elhiszi amiket mond?
Nem értelek. Hogy lehetne másképpen?
Te miért szavazol olyan politikusra aki még saját maga sem hiszi el amit mond?
" Most is itt ez a sztori arról, hogy szerinte ő maga függesztette fel a Néppárti tagságát. Szerintem ő most sem hazudik hanem megéli ezt valóságként, mit gondoltok?"
Azt gondolom, hogy ezt rajtad kívül nem igen vitatja senki, még az EPP-ben sem. Akkor miről beszélünk?
A mentális gyengeséggel küzdő emberekre szokták mondani hogy már teljesen kiszakadt a valóságból és valóságnak éli meg azt ami az ő álmaiban létezik.
A súlyos zavarokkal küzdőknél ezért nehéz megállapítani hogy komolyan gondolja vagy csak az érdekei miatt hazudik ferdít, mert annyira meggyőződésszerűn tud beszélni erről.
ma 10:12
Pontosan ugyanígy látom, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni ezt.
ma 09:49
Á nem, csak alapból maga Manfred Weber is vitatja, talán van valami köze az EPP-hez. De lényegtelen, ez csak egy a hazugságok sorában.
Rossz emlékű Goebbels mondta: "Ha egy politikus százszor hazudja ugyanazt, azázegyedjére maga is elhiszi!"
.
Orbán Viktor nem szívem csücske, de messze nem vagyok biztos abban, hogy ő elhiszi azt amit mond.
Erre enged következtetni az a mondása: "Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit csinálok!"
Ergo: tudja, hogy mást mond a zembereknek, mint amit "érdekükben csinál".
Mi az igazság ? Hány féle igazság létezik ?
Nálunk annak van igaza aki többször és hangosabban mondja. Ezáltal az ő igazsága hitelesebb lesz ? Vagy mégsem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!