Óriási pofont kapott a Fidesz, a saját pártcsaládjuk felfüggesztette őket. Ettől a naptól kezdve Orbán politikai karrierje leáldozóban van?
Nagy nyomás?
Szerintem ők csak röhögnek ezen.
Bevallom, én is elmosolyodtam.
Mi ez az ellenzék?
Számít valamit, amit csinálnak?
Vicc kategória, saját magukból csinálnak hlyét, a tüntetéseik rendre érdektelenségbe fulladnak, alig van ott pár ember.
Külföldön is árnyaltabb a helyzet, te csak az egyik oldalt akarod meglátni.
Vannak, akik féltik a saját pozíciójukat, mert látják, hogy így is ki lehet ám állni a népért, és ha ő (másik ország vezetője) nem teszi, akkor ezt a népe felrója neki.
Valójában szerintem sokkal jellemzőbb, hogy Orbánt külfölfön is méltatják, rengeteg politikus és kisember kiáll mellette, és nagyra tartják, hogy ki mer állni az igazáért.
Nem belesimul a dolgokba, mint egy bólogató kiskutya, hanem saját véleménye van.
Szerintem sokkal több a szimpatizánsa, mint az ellene állást foglalók száma.
Ugyanúgy külföldön, mint itthon.
Mindig lesz, aki ezt nem látja be, de azokkal nem lehet mit kezdeni. Az emberek megválasztják újra és újra, valamit csak jól csinál.
Leáldozóban??? Hol élsz?
Most kezdődik el majd csak igazán a karrierje! Egész európát fogja gyökeresen megváltoztatni!
Milyen bérkommentelő? :D :D :D
De jó is lenne, ha a véleményemért pénzt kapnék! :D
Nem tűnik fel, hogy 3-ból 2 ember őket támogatja, és ettől még nem bérkommentelő valaki?
Igen, vicces, amit csinálsz, vagy talán jobb szó, hogy nevetséges.
Miért nem tudjátok elfogadni, hogy amit ti gondoltok, az csak egy vélemény, és bárki másnak lehet más véleménye?
Attól, hogy te gondolsz vmit, még nem lesz tény!
Ez, hogy egyből elkezded támadni a másikat, ha nem ért veled egyet, ezzel magadat minősíted.
És azt várod, hogy ne nevessek rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!