Ha arra jut pénz, hogy a bevándorlókat 9 millió forinttal támogassák, akkor egy magyar munkanélküli pályakezdő miért nem kap egy fityinget sem?
Akik a bevándorlásellenesség oldalán állnak,ők tapsikoltak ahhoz,hogy ide munkalapú társadalom kell.
Kérdem én,akkor milyen támogatásra számít az,aki erre szavazott.
Világosan tudjuk mit jelent a munkaalapú társadalom.
Sok adó,semmi segélyezés.
Nem tudom, hogy ez milyen adat, biztos igaz. Hogy mennyiből lehetne kihozni egy menekült támogatását azt nem tudom, biztos, hogy jóval kevesebből.
De azért a magyar pályakezdő elég húsos támogatásban részesült ingyenes oktatás, orvosi ellátás, oltások, étkeztetés, családi pótlék és adókedvezmények révén. Biztos, hogy nem 9 millió Ft ez az összeg.
Fura, én politikai sohavasem tartozástól függően vagy függetlenül értékeltem az eddigieket, aztán szépen dolgozni kezdtem. 1 napig sem voltam munkanélküli eddigi életemben, egyetem mellett is dolgoztam.
Ha hozzádvágnék 9 milliót, te biztosan másnaptól úgy dolgoznál, mint a pinty :) Vagy esetleg eltapsolnád pár év alatt, aztán menne tovább a sírás?
"Én gyűlölöm ezt az országot, nem lenne már szabad léteznie sem"
Ilyet ne mondj, az országgal semmi baj csak a maffia Fidesz kormánnyal és a max 900.000-es számúra tehető hithű szavazójukkal. Ők nem az ország, hanem az ország sanyargatói.
A kérdésed teljesen jogos, én sem értem miért van ez így!
Mellesleg szívemből szóltál... én is gyűlőlőm ezt az országot de nagyon!
Egy szintén pályakezdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!