Ha kicsapják a Fideszt a néppártból, vagy önként távozik ez azt jelenti hogy a konzervatív értékrendtől teljesen elfordult Orbán Viktor?
A 6-os versenyző írta meg a valódit: "Milyen értékrendje van? a kisz-titkárból lett soros ösztöndíjas, atikommunista, liberális internacionálé alelnöke, keresztény nemzeti, kapitalista diktátornak?"
Aki Orbán bolond-forgójából képtelen normális konzekvenciát levonni, az jó esetben fizetett fidióta, rosszabb esetben szellemi fogyatékos!
Hát persze!
Szellemi fogyatékos vele együtt Olaszország, Anglia, Szlovénia, a V4-ek és az összes többi a Néppártban, aki nem migrációpárti, csak te vagy az abszolút zseniális, aki most kibökte a tutit!:D
@22: szó sincs migrációpártról.
De tételezzük fel, hogy mégis létezne ilyen. Ebben az esetben mi a kénkőszagú füstölgő nitroglicerin keresnivalója van ott a Fidesznek? Miért kellene ragaszkodnia ahhoz, hogy egy olyan pártszövetség tagja legyen, amelynek az alapvető értékrendjével teljesen ellentétes nézeteket vall?
Nem migrációpártot írtam, hanem migrációpártit! :) Nem mindegy!
A Fidesznek egy eredetileg keresztény konzervatív közösségben több helye és joga van bent lenni, mint azoknak, akik ezeket az értékeket "liberalizmusra" hivatkozva felrúgják, essék, lehet nekik menni liberalista pártba!
Egyébként megnyugtatlak, hogy a Fidesz nem mazochista, hogy valahol szenvedjen, mert neki az a jó, hanem várja a Eu-s választást, hogy hogy is alakulnak az erőviszonyok és majd annak megfelelően fog lépni.
A pártszövetség sok pártból áll, vannak, akik eléggé a Fidesz álláspontján vannak.
Mások meg nem, vagy ingadoznak egyes kérdésekben hol erre, hol arra hajlanak, főleg, ha van aktuális terrorista esemény, mint mondjuk az év elejei osztrák gyilkosságsorozat, vagy megnéz egy statisztikát a börtönökről, de a képviselők álláspontja is módosulhat,akik a pártokban vannak.
Hát tudom nem vagyok döntéshozó de ha valami miatt kicsapnám Ovit akkor az a konspirált hirtelen jött orosz barátsága és hogy ismeretlen titkosított szerződésekkel évtizedekre eladósította dollár milliárdokra az országot a Putyin felé.
Az hogy akivel egy csapatban focizol utána nem kezded el fikázni egy másik társaságban az már látom senkinek nem szúr szemet. Pedig ez is egy elvi kérdés számomra.
Hogy mindent azért ne lehessen odavetni a választási győzelem oltárán. Azt is megtanulta már egy házi állat is, hogy ahonnan kapod a tápot oda nem szaarsz. Napi szinten gyalázza az EU-t de a gdp arányosan a legtöbbet kapunk az EU-tól ország szinten.
Jó rendben előttem leírták elveket nem keresek a politikájában mindig is a választói széljárásnak élt.
Jó példa erre amikor a hitelminősítők leértékelik az országot akkor a monopol kapitalista multik bérencei akik tönkre akarják tenni az országot. Amikor felminősítik akkor pedig a hihetetlen jó gazdaságpolitika eredménye amit a világ elismer. Legutóljára ezen nevettem.
Nem az EU-t gyalázza, csak bizonyos bevándorláspárti hozzáállást.
Az EU-ban is vannak, akik részben, vagy egészében úgy gondolják, de még a Néppártban is.
Azt veszem észre, hogy te eléggé utálod a kormánypártot és a vezetőjét, ahogyan rajtad kívül is vannak még egy páran, de a többség másképpen van vele, sokan, mint én is, nincsenek elkötelezve egy párthoz, vagy eszméhez sem és az aktuális helyzethez viszonyulnak.
Akár pártszinten is létezik ez, vagy országszinten, de ahogy a helyzet hozza, minden változik, változhat és csak remélni tudjuk, hogy jó irányba, mind az országunknak, mind az EU-nak és mind a világnak haszna lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!