Európa szinten Magyarország benne van az 5 legrosszabb színvonalú egsszségügyi ellátásban?
"Elég gáz úgy "elmúltnyócévezni", mikörben lassan 10 éve korlátlan hatalommal rendelkezik a fidesz."
De tudod rengeteget fejlődött az egészségügy és az ország is a tíz év alatt! Akinek válaszoltam az a szocializmusig ment vissza. Egyébként igenis a 2010 kormányoknak köszönhetjük mindazt, hogy most nem lehetünk magasabb szinten. Mint ahogy mondtam felelőtlenül gazdálkodva, tönkretették és eladósították az országot. Fejlettebb szinten lennénk most, ha ez nem történik meg!
"Akkor gondolom beleérted a 98-02 közötti orbán kormányt is. "
Főként az utána következő országokat értettem bele!
"Amúgy vicces, hogy több felhasználóval magadat felpontozod, az ellenvéleménnyel lévőket pedig lepontozod."
Ezt honnan veszed? Ha akarnám se tudnám, mivel egy eszközről egyszer lehet pontozni. Amúgy is az csak a gépes profilom volt, mivel két E-mail címem is van!
De Te újra indítgatod a routert...
Ismerünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!