Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért süllyedt idáig a Jobbik?

Miért süllyedt idáig a Jobbik?

Figyelt kérdés

Eddig Jobbikos szavazó voltam, azt hittem, hogy jobboldali párt, de ezzel az erős balra húzásával teljes mértékben csalódást keltett(és még sok ismerősömben). Gondolom tudták mit csinálnak és milyen következményei lesznek. Miért tették akkor meg?

Miért próbálják úgy beállítani Toroczkaiékat, mintha "kisfidesz" lenne, miért nem tudnak méltósággal veszíteni, ha már a saját hülyeségükből vesztettek?

Egyáltalán miért vannak olyanok, akik elhiszik azt a sok álhírt a Mi Hazánkról?

2019. márc. 16. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
20%
A Mi Hazánk visszavezetné a sorkatonaságot.Nekem az nem kell.Remélem a parlamentbe se jutnak be.Akkor már inkább maradjon a Fidesz.Szarnál is van szarabb
2019. márc. 16. 14:27
 22/79 A kérdező kommentje:
Pedig a sorkatonaság nagyon ráférni a társadalomra. Főleg a 25 év alattiakra, érettségi után nagyon nagyon kéne. Ezzel maximálisan egyetértek velük.
2019. márc. 16. 14:28
 23/79 anonim ***** válasza:
24%
#22: Mégis minek kéne a sorkatonaság? Nekem nem hiányzik, és nem akarok semennyi időt sem szánni az életemből arra, hogy 80-as iq-jú barom felettesek ordibáljanak nekem meg konzerveken és száraz kenyéren éljek, köszi.
2019. márc. 16. 14:31
 24/79 A kérdező kommentje:
Azért nagyon sok szülő nem tanítja meg a drága kicsi fiát a tiszteletre, az életre, az iskola meg dettó nem.. hát akkor majd talán a honvédség. Korán kelés, fegyelem, tisztelet, nélkülözés, csapatmunka, figyelni egymásra..
2019. márc. 16. 14:42
 25/79 anonim ***** válasza:
20%

#24: A sorkatonaság az alkoholizáláson és a rossz értelemben vett ügyeskedésen kívül semmire nem tanít meg.

Tiszteletre tanít? Hát én nem tudnék tisztelni egy ordibáló felettest. Félreértés ne essék, tisztelek én sok embert, de ők kiérdemelték. A katonaság csak ezt az undorító "pofa be, azt csinálod amit mondok, mert ha nem lekeverek két pofont" mentalitást neveli bele az emberekbe. Mondjuk elhiszem, hogy aki fasiszta és a fidesz-mihazánk vonalon mozog, annak ez a tekintélyelvűség kívánatos, de szerintem nem ez a jó irány.

2019. márc. 16. 15:05
 26/79 A kérdező kommentje:

A fasisztás dologgal igazából elárultad, hogy nem sok közöd van az intelligens vitához és egyből személyeskedsz.. na nembaj.

Nem csak alkoholizálásra tanít meg, vagy akit igen, az amúgy is agyilg kicsit zokni :)

Másrészt a valóélet is ilyen, meg kell feleni valakinek.. pl a főnöknek a munkahelyen, otthon a feleségnek, az utcán a társadalomnak. Ez az elkorocsult agyhalott liberalizmus diktálja azt, hogy sz@rj le mindent és csak önmagaddal foglalkozz.

Gondolj bele, hogy, ha a hangyáknál lenne ilyen, a darazsaknál, vagy más, a természetben is meglévő kolóniákban.

2019. márc. 16. 15:14
 27/79 anonim ***** válasza:
73%

"Valamint ez a bizonytalan nem bizonytalan.. sok olyan van, aki "Inkább az ellenzék, mint Orbán", mégtöbb olyan van, aki "Inkább Orbán, mint az ellenzék" és vannak azok, akik egyikből sem kérnek."

Mennyi az a sok, 100, 200 vagy 300 000 ember?

Tudjátok ezt számszerűsíteni?

"nem látnak 2-ig, nem látják, hogy csak a hatalom miatt csinálták és szidják a Mi Hazánkat, mert ők hűek az elveikhez."

Hát igen, elvhűen ülhetsz a Országgyűlésben ellenzékiként 10 évig vagy kicsit alakíthatsz a párt politikán és szolgálhatod a népedet a bársony székekből. Ennyi a különbség, ezt kellene inkább látni.

"Azért nagyon sok szülő nem tanítja meg a drága kicsi fiát a tiszteletre, az életre, az iskola meg dettó nem.. hát akkor majd talán a honvédség. Korán kelés, fegyelem, tisztelet, nélkülözés, csapatmunka, figyelni egymásra.."

Hogyha azok a szülők erre nem képesek akik honvédek voltak akkor mi az értelme?

Sőt ahogyan elnézem az a generáció is úgy marja a másikat, hiába magyar. Szóval semmi értelme. Tisztelet sem látok a másik irányában részükről.

"Strabagból. Másrészt nem egy embertől hallottam azt, hogy, ha választania kéne a Strabag vagy Mészáros között fizetés szempontjából, akkor habozás nélkül Mészárost választaná, a Strabagékat meg felakasztatná. Ez azért jelent valamit.."

A Coop mégis a legdrágább és alacsonyan fizetettek a dolgozóik, az OTP mégis a legdrágább az egyszerű emberek számára. Amíg a magyar a magyaron akar meggazdagodni addig jó lesz nekünk a külföldi multi is.

2019. márc. 16. 15:31
 28/79 anonim ***** válasza:
61%

"Amikor a szavazás volt 1 éve, akkor a Jobbik még nem volt ennyire nyíltan beloldali, ergó, ha azt nézzük, akkor ~70%-ot kapott a Jobboldal és csak ~30-at a bal..."

Ez csak feltételezés, mivel még mindig nem tudtad megmondani, hogy a Jobbik mitől nem jobboldali többé, ezért én még mindig a jobboldalhoz sorol őket.

2019. márc. 16. 15:38
 29/79 A kérdező kommentje:

"Mennyi az a sok, 100, 200 vagy 300 000 ember?

Tudjátok ezt számszerűsíteni?"

Értelemszerűen senki nem tudja.. vannak.. és sokan vannak, ez köztudott.. de, hogy most a szavazásra jogosultak 30-20-10%-e azt nem tudja senki nyilván és sok minden befolyásolja.. pl nyilván egy ilyen decemberi MTV székházas komédia a Fidesz malmára hajtja a vizet. Az analfabetizmus megint csak.

"Hát igen, elvhűen ülhetsz a Országgyűlésben ellenzékiként 10 évig vagy kicsit alakíthatsz a párt politikán és szolgálhatod a népedet a bársony székekből. Ennyi a különbség, ezt kellene inkább látni."

Az ellenzék sem fog, ha összefog, ha nem, evidens, hogy ezek a töketlen, hataloméhes, megélhetésipolitikusok sosem fognak hatalomra jutni, amíg vannak értelmes magyarok. Innentől kezdve csak a za kérdés, hogy ki az akiben lehet hinni, aki elvhű, betartja amit mond. Tudod, nem csak az elvekre választunk, hanem igaz(abb) emberekre is és aki eladja magát a hatalom miatt, az nem "igaz" ember.

"Hogyha azok a szülők erre nem képesek akik honvédek voltak akkor mi az értelme?

Sőt ahogyan elnézem az a generáció is úgy marja a másikat, hiába magyar. Szóval semmi értelme. Tisztelet sem látok a másik irányában részükről."

Azért, mert sokan nem tudják mi az a Hazaszeretet, ilyen korombeli 20-on évesek. Azért.

Másrészt én voltam katonaifaktos, 1 évig és több mindent tanultam meg, mint egész 18 évem alatt addig, sürgős egészségügyi ellátást, nagyobb fegyelmet és tiszteletet. És úgy, hogy heti 2 óránk volt és viszonylag ritkán jártunk ki a dandárba.

"

A Coop mégis a legdrágább és alacsonyan fizetettek a dolgozóik, az OTP mégis a legdrágább az egyszerű emberek számára. Amíg a magyar a magyaron akar meggazdagodni addig jó lesz nekünk a külföldi multi is."

Senkit nem érdekel a coop. Mészárost divat szidni agybafőbe fröcsögve, erre válaszoltam.

2019. márc. 16. 15:40
 30/79 anonim ***** válasza:
4%
#26: Igen, ez pont a fasizmus jellemzője, önkényuralom, feltétel nélküli engedelmeskedés. Természetesen vannak szabályok mindenhol, amit be kell tartani, de olyan csicskáztatást ami a katonaságnál van, sehol nem kell elviselni.
2019. márc. 16. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!