Fideszesek, válaszolnátok néhány kérdésemre?
1. Miben jobb a Fidesz, mint például amilyen a Vona Gábor vezette Jobbik volt?
2. Elégedett vagy azzal az életszínvonallal, amelyen jelenleg élsz?
3. Véleményed szerint az ellentábor érvei egytől egyik tévesek?
Köszönöm a válaszaitokat.
1. Ahogy mások is írták a Jobbik még nem kormányzott. Maga a párt annak idején hitelesnek tűnt, de mint kiderült csak egy-két ember az, ők meg túl radikálisak hogy esélyük legyen hatalomra kerülni.
2. Elégedett vagyok, de ez nem a pártpolitikától függ. Az MSZP-SZDSZ kormányok alatt is elégedett voltam.
3. Nem tévesek mind. Az érvek nagy részében van igazság. De ez kevés. Az országnak stabilitásra és határozott vezetésre van szüksége, az ellenzék ennek a jelét sem mutatja. Nem igaz hogy el vannak lehetetlenítve. Nincsenek hiteles, komolyan vehető politikusaik. Nem mondom hogy a Fideszben sok ilyen van, de aki le akarja győzni a hatalmon levőt, annak többet kell mutatnia. Úgy mint a boxban is a bajnokot a kihívónak nagyon meg kell vernie, hogy ő lehessen a bajnok.
agyatlanokat kérdezgetsz??
először is ha orbán azt mondja jól él, akkor úgy is van, még ha füvet is eszik,
aztán ami meg nem probléma a migráns, Soros, Juncker ők azt problémának érzik, holott fogalmuk sincs mi a difi egy arab, meg egy néger, vagy egy ferdeszemű között...
ennyit ezekről a fszokról...
Nem fideszesként mondom. Mindkét oldalon megvan a demagógia. Lásd Hawn Emőke.
Egy két ilyen szintű hozzászólással simán rontja az ellenzéki színvonalat.
És persze fröccsög, hogy ő képviseli az ellenzéket. Engem "ehhez" hasonló "emberek" ne képviseljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!