Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igez ez, hogy a gyerekek...

Igez ez, hogy a gyerekek számától tennék függővé a nyugdíj összegét?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek? Ha ez tényleg így lesz, ne lepődjenek meg, ha majd még többen külföldre mennek. Én sem azért dolgozom, hogy aztán más kölykét pénzeljem, annak árán hogy 40%-kal kevesebb jusson öregségemre, ha esetleg nem akarnék gyereket. Mire fel?!

2019. márc. 12. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vándorol ki az ország ez csak azért van beetetve, hogy arra alapozzanak majd,amikor a nyugdíj megszüntetésével fenyegetnek.
2019. márc. 12. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nem vándorol ki az ország"

Ok rendben akkor munkaerőhiány "sincs" nem szóltam.

2019. márc. 13. 00:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha annyira ilyet akarnak csinálni, akkor érdemesebb lett volna úgy kampányolni, hogy gyerekenként nő 10-20%-al az alapnyugdíj. Az emberek nagyon nem szeretik ha elvesznek tőlük, igaz, azt sem ha mások kapnak többet, de így emészthetőbb lenne.

Ezen kívül feltételhez kötném az emelést, pl. csak azután a gyerek után kapná aki leérettségizett vagy szakmát szerzett.

Ne legyen elég megszülni, minőségi nevelést is kapjon a gyerek, akkor a szülő megkaphatja érte a "fizetséget".

2019. márc. 13. 08:41
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 szívemből szóltál.
2019. márc. 13. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem maradjunk annyiban amit az elején hozzáfűztél a saját kérdésedhez:

#1 "A kérdező kommentje:

Ja látom nem igaz, akkor mindegy."

Vagyis nem igaz amit sugalmazni akartál, nincs ilyen szándék, tehát nem is lehet jobban vagy másképp csinálni, hiszen nem csinálták sehogyan sem!

2019. márc. 13. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!