Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek nem tanulnak?

Az emberek nem tanulnak?

Figyelt kérdés
Ott volt 2 világháború, amelyeknek a fő oka éppen az volt, hogy kevert lakosságú országok nem bírtak együtt élni. Pl Osztrák Magyar Monarchia lakosságanak csak 20 százaléka volt oaztrák 20 magyar, a tobbi más nyelvű nép volt. Vagy peldaul afrikaban máig azert vannak etnikai tisztogatasok sok helyen mert annak idejen a gyarmatosítások során mesterségesen húztak határokat és így egyes népek szétszakadtak míg mások kényszeresen egy hátron beülre kerültek. Vagy ott vannak a kilencvenes évek délszláv háborúi. Nem is sorolom tovább. Lényeg hogy most megint egyre kevertebbek az országok hála a nyílt társadalom ideológiájának és a migrációnak. És mi történik erre? Egyre több országban tör fel újra a jobb oldal. A liberálisok és szocdemek ahol meg is tudják őrizni vezetőszerepüket ott is csak megingova... egyre nagyobb az ellentét a migráció kapcsán. Egyenes az út az újabb háború felé. Ezt miért nem fogja fel a sok agyatlan liberális? A szélaőjobb oldalt csak úgy lehet megfékezni ha tiszteletben tartjuk a nemzetet
2019. márc. 8. 11:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az USA-ban ez csak azért műkődik mert az indiánokat, akiknek ténylegesen a hazája volt a terület az európai bevándorlók jóformán kiírtották. Nincs már aki ellenkezzen...
2019. márc. 8. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
A világháborúnak a világ újrafelosztásának a gondolata volt a fő oka, mert Németország nem rendelkezett gyarmatokkal. Legközelebb nyiss ki egy törikönyvet.
2019. márc. 8. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Felvilágosítanálak, hogy a II. világháború legnagyobb bűnöse Adolf Hitler volt,a kinek politikája, kormányzása igen sok ponton egyezett Orbán Viktor és a FIDESZ politikájával (propaganda, ellenségkép-kreálás, gyűlöletkeltés, gyerekcsinálási programok, stadionépítés és sorolhatnám naphosszat). Aztán láttuk Hitler ténykedése hová vezetett és hogyan vélekedik róla az utókor. Akkor most én is visszakérdeznék: az emberek nem tanulnak? Látták Hitlert, Sztálin, Rákosit, Ceaucescut, és hogy mi lett a politikájuk, ténykedésük következménye, és most mégis megint egy ilyen kell nekik?

Arról már nem is szólva hogy itt rettegsz a "Multikultitól", de az nem zavar hogy a Trump-Bolsanaro-Orbán által képviselt vonal meg az hogy irtsunk ki minden erdőt mert minek az, szennyezzük maximális fordulaton a környezetet hogy a haverok jól járjanak. Így csak az egész bolygó fog kipusztulni de az gondolom nem zavar, mert inkább pusztuljon ki az emberiség kompletten és legyen lakhatatlan a bolygó mint hogy neadjisten elfogadjuk a melegeket meg a feketéket... Annyira tipikus fideszes gondolkodásmód.

2019. márc. 8. 15:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Tipikus fideszes gondolkodásmód? hát hogyne. Ezzel nyugtatod magad amikor nincs igazad?
2019. márc. 8. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Mármint miben is nincs igazam? A tényekkel kapcsolatban amiket az első bekezdésben írtam,vagy a tényekkel kapcsolatban amiket a második bekezdésben írtam? Kifejthetnéd bővebben is.
2019. márc. 8. 18:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Kb semmiben...
2019. márc. 10. 14:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Csak ugyanazt a maszlagot tolod te is, mint amit az index, hvg, atv, 444 stb írnak. Ezekre én ne is haragudj nem vagyok kiváncsi! Olvastam már őket tizenötször, eltúlzott hazudozás.
2019. márc. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!