Miért jobb néhány embernek boldogtalanul, gyűlölködve élni, szidni az aktuális politikai vezetést, es keserűen megöregedni mint mondjuk tanulni?
,,Renegteg ingyenes tanfolyam van"
Nézd meg azok milyenek is. Hegesztő tanfolyam, ahol 10-20 embernek adnak összesen 2 hegesztőgépet, hogy osszák be egymást közt. Ez még ráadásul fizetős tanfolyamon is történt, nem ingyenesen. Akkor gondolhatod milyenek az ingyenesek. Még sose láttam senkit, aki a munkaügyis tanfolyam után az adott szakmában eltudott közmunkán kívül máshol helyezkedni.
a./ Ehhez képest a legalacsonyabban iskolázottak között a legnépszerűbb a fidesz :D
b./ A kormány közeli haverok is ugye a rengeteg tanulásnak köszönhetően multimilliomosok :D
"a./ Ehhez képest a legalacsonyabban iskolázottak között a legnépszerűbb a fidesz :D"
Azért nyert az összes Biuadi kerületben, ahol a gazdag vezetők élnek és azért az ellenzék legnagyobb bázisa a panelnegyedek, ahol proletárok vegetálnak :XD
Mesélj még...
Ez folyamatosan alakul ki...
Először elkezd az ember irígykedni, hogy másnak miért jobb? Miért keres jobban? Miért kap többet? Miért van jobb családja?
Aztán olvassa a politikát és találkozik benne az ellenzéki propagandával, ami erre a kis emberek keserűségére épít. Hogy miért nem keresel német fizut, amikor az evidens hogy járna Magyarországon mindenkinek. Erről egyedül zorbán tehet, már MSZP-SZDSZ alatt is svájci fizetések lettek volna, ha nincs a válság meg előtte is úgy éltünk mint a németek. Ma pedig nyomorgunk. Ha valaki ezt sokat olvassa elhiszi...
"Még sose láttam senkit"
Szerintem nem is akarsz.
Hol volt ez pontosan, ahol 20 emberre 2 gép volt?
7: Nem az, hogy nem akarok, hanem nincs olyan, aki azzal utána el tud helyezkedni. Vagy mit hiszel, 6-8 hónap alatt valaki például minősített hegesztő lesz, lakatos, stb?
Amiről meg írtam Miskolcon volt az Oktávval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!