Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyaroszágon lehet csatlakozn...

Magyaroszágon lehet csatlakozni fasiszta párthoz vagy mozgalomhoz, van ilyen?

Figyelt kérdés
Érdekelne.

2019. márc. 7. 12:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na ez kimerítő válasz volt. Viszont én a nacionalizmust,bár kétségtelen, hogy fontos jellemzője a fasizmusnak úgy gondolom akármelyik másik ideológiához is sorolhatjuk. 1848 nagy hazafi emberkéi liberálisok voltak, és egytől egyig macionalista érzelműek. A kommunisták ugyancsak nacionalisták is voltak, még ha egyfajta nemzetköziséget is akartak. Tehát szerintem a nacionalizmus olyasmi amit mindenki képvisel hiszen jó esetben az összes ember szereti azt a helyet, közösséget ahol él és azokat értéket amik szerint él. És szerintem azzal sincs semmi baj hogy amit szeretünk azt megvédjük. Megvédjük éppúgy a deviáns eszméktől, sunyi allattomos emberek szándékától éppúgy mint a nyílt katonai konfliktusokban. Szerintem ezzel semmi baj nincs. A nacionalizmus jó dolog alapvetően.

Nemi szerepek. Normális határokon belül ezekre is szükség van. Pszichológiai, érzelmi és biológiai tekintetben is különböznek egymástól a nemek. Azt gondolom nem kell magyarázni hogy miért a férfi végzi hagyomáson a nehéz fizika munkát vagy miért férfi harcol. Ahogy abban is egyetértés van a pszichológiával foglalkozó szakemberek között hogy sokkal egészégsebb lelkületűek, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek azok a gyerekek, ahol egy erős határozott férfi és egy kedves szeretö nő neveli őket, s nem egy papucs bétahím és egy karrierista maszkulin feminista, és a homoszexualisokat akkor nem is mondom már. Szóval szerintem ebben is igaza van a fasizmusnak. Bár szomorú hogy ezt is a fasizmushoz sorolják néhányan, amikor ez volna a normalitás. Többszázezer évnyi evolúció igazolja. Nem hinném hogy ez a fasizmus sajtossága kéne legyen.

Ami viszont szerintem is a bűne a fasizmusnak hogy területeket akart szerezni. De ez ugyancsak nem egyedi jelenség. A liberális államok is éppúgy törekedtek erre.

2019. márc. 8. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!