Szerintetek is elgondolkodtató, hogy Toroczkai László az M1-en szinte mindennapos jelenség, miközben a többi ellenzékit lebirkozva összeverve kidobják az ajtón?
"Azért egy normálisan fejlődő politikai párt képes felérni ésszel, hogy zsidózással és cigányozással nem lehet végigmenetelni európán, és változnia kell ahogy érik, felnő szellemileg."
Jó, de cseszhetik, ha a magyar társadalom nem akar velük együtt felnőni.
"meg más amikor közösen vonulgatsz MSZP-s, DK-s képviselőkkel és h.lyegyereket játszol az utcán"
Szimplán összenő ami összetartozik. De jó látni ahogy ennyire fosnak egy alig mérhető párttól! :D
Az a baj hogy ilyen Bernadették hőbörögni, cirkuszolni mennek az M1-be. Nem lehetne velük normális műsort készíteni, mint Szanyival tegnap. Látod őt meghívták.
Egyik TV-sem akar olyan műsort készíteni, amiben a vendégek tépik a hajuk, ordibálnak és falhoz verik magukat. Láttál már ilyen politikai műsort nyugaton ? :O
Akik maradtak az elveiknél? Ja, hogy azok elvek mikor Dúró Dorcika meg Novák külön-külön veszegették fel a lakhatási támogatásokat például, holott már réges régen együtt laktak?
Aki nem vágná a Mi Hazánkat azért hozta létre a Fidesz, hogy egy kontrolálható ,,ellenzéke" legyen. A Jobbikot kinyírja, hogy azok átmenjenek a Mi Hazánkhoz, ahol a vezetőket már irányítja Orbán.
"Te tényleg egy hülye vagy. Jól beszoptátok a lyóbbik maszlagot! Én meg nem kérem a cuncis szivárvány koalíciótokat. :P"
Értem. Tehát szerinted az elfogadható, hogy Torockai nap mint nap a fidesz felszopójaként kántálja a hülyeségét az M1-en, Volner sértődötten elmenekül, mert nem vettek neki bőrkanapét, Novák pedig átalakította a kurucinfót kormányzati seggnyaló oldallá?
Ha annyi gerinc volna ezekben visszaadnák a mandátumukat, mivel listáról pöffeszkednek a parlamentben.
Hány kilakoltatáson vett ez a söpredék részt? Egyen sem! Z Kárpáth legalább ott van, meg Kunhalmi is időnként.
A egyetlen vállalható európai politika a Jobbiké.
A te elvtársaid viszont a ballib tv-kben paroláznak, az érdekes módon nem zavar. Sőt együtt tüntiznek, de máskor ne felejtsétek el lektorálni a molinókat a dolgok előtt! :)
Kunhalmi meg az egyik legegyügyűbb a politikai színtéren, nem is értem minek hoztad példának. :D
Meg azt sem miért kellene minden kilakoltatásnál valamelyik Toroczkistának ott lenni. :O
Az újdonsült kedvenc pártodnak befellegzett, szerintem a Vona is látta előre, hogy ezzel mellényúltak, és mondott le végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!