Magyar emberek! Miért nem védjük meg a magyar tudományt a fidesztől?
A kedden elfogadott törvény ellen miért nem mennek legalább annyian az utcára mint az internetadó miatt?
Ez nagyon nagyon fontos ügy!
nem is azon van a hangsúly, hogy tudja-e miről szól a törvény...az mind1.
ez kb. pont olyan, mint a CEU ügye...mielőtt nem került a középpontba a CEU, az emberek 99%-a szerintem azt sem tudta, hogy létezik...
na itt ugyanez a helyzet...ha nem csinált volna semmit a kormány az MTA körül, senkit nem is érdekelne, mi van a magyar tudományos élettel...sőt, lehet ha kicsit beleásná valaki magát, akkor rájönne, hogy évek óta történtek belsős problémák is, mert mindenhol vannak, az például senkit sem érdekelt volna...de most, hogy a fidesz ebbe is belerondít, na mostmár lehet akkor hisztizni.
Pontosan tudom, hogy mi ezzel a dologgal a probléma, had ne kelljen mar magyarázkodnom! Ott a google annak aki nem tudja. Illetve a CEU-s dolgokat is nyomon követtem... A magyar társadalom nagy szégyene, hogy hagyta hogy ezt tegyék a CEU-val, még akkor is ha nem érte akkora hátrány mint azt a másik szélsőséges oldal próbálja beállítani.
És pontosan tudtam, hogy mi a CEU kb. 17 éves korom óta, mivel nindig is érdekeltek a rangsorok az egyetemekről és a QS, meg Times listáin csak a CEU volt épes magyar egyetemként ilyen top 50-25. helyezéseket elérni... Utána az Elte volt a legjobb ilyen 325. hellyel.
Ma meg a Szegedi Tudományegyetem ilyen ~500. helyezéssel.
#9. Te nagyon magadból indulsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!