Mennyi migránst szándékozik még a Fidesz befogadni?
Figyelt kérdés
Már elképesztő számokat lehet olvasni, lassan közeledünk a százezres számhoz pedig Brüsszel csak párezret kért. De jó lenne lassan tudni mi a Fidesz szándéka mekkorára akarja duzzasztani a migráns tömeget.2019. márc. 5. 17:10
1/10 anonim válasza:
Remélem, 2-3 év alatt még 3-4 milliót.
2/10 anonim válasza:
Most akkor mégsem vagyunk idegenellenesek és bezárkózóak? Jó lenne végre eldönteni ezt a van sapka-nincs sapka dilemmát. (Mellesleg hol olvastál te százezres számokat? Ekkora hülyeséget még a 444 sem írna...)
3/10 A kérdező kommentje:
Jó túloztam a százezerrel, "csak" nyolcvanötezret fogadott be a kormány, ezt olvastam itt a gyakorin, HVG cikk volt, szóval azt hagyjuk, hogy hazugság ha lehet.
2019. márc. 5. 17:56
4/10 anonim válasza:
Amíg ki nem fogy a magyar
Orbán utálja őket mert nem felejti el 2002-őt!
5/10 A kérdező kommentje:
Én azt gyanítom őszintén szólva, hogy az elvándorolt magyarok számát célozta meg, az 600.000-en felüli szám, 600.000 és 1.000.000 közötti a hiányzó magyar. Mi lesz itt ha ennyi migránst idehoz a kormány???
2019. márc. 5. 18:30
6/10 anonim válasza:
Kőbányán van még hely szerintem vagy 100ezer kínainak meg vietnáminak.
Az meg ugye emberenként 10 milla a fidesznek.
Szóval jönni fognak még ne félj.
7/10 anonim válasza:
Kérdező, ma megkaptuk tőled a szokásos kérdést.
Ki a fenét érdekel a szánalmas hergelésed és próbálkozásod?
Mindenki tudja, hogy mit takarnak a számok.
Ha annyira imádod a migránsokat húzzák ki Bécsbe, Párizsba vagy Londonba. Vagy mehetsz Párizsba és Marseillesbe!
Állj le a hergeléssel!
8/10 A kérdező kommentje:
Fideszes provokátorok kérem hogy ne válaszoljanak.
2019. márc. 8. 13:59
9/10 anonim válasza:
Nem vetted észre hogy unják a kérdésed?
10/10 A kérdező kommentje:
Unod? Mégis itt téped a szádat! Akkor hogy is van ez? :DDD
2019. márc. 9. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!