Orbán nem érzi élkepesztően égőnek amikor Sorost veszi elő tekintve hogy az ő pénzén tanult?
Mer hogy szerintem minimum gerinctelenség. Ehhez azért kell pofa hogy úgy csinálj valakiből ellenséget hogy ő tanitatott ki.
Ha elfogadtad a pénzt anno akkor illendő lenne nem lejáratókampányt csinálni róla.
Max egy e mailben megírnád hogy bocs de ezzel én spec nem értek egyet. Ez kb olyan mint ha arcon köpnéd a szüleidet.
Arról nem beszélve hogy élkepesztően primitív a Fidesz egész ez irányú kommunikációja. Aminek persze alapja sincs.
Szal nekem a pofámon égne a bőr. Soros György nélkül Orbán konkrétan egy senki lenne.
ma 20:14
Fehér bőre van. Az C tulajdonság neked? Nem néz ki C nek. Sajnos nektek ellenzékieknek csak a fikázódás jutott mert a pártjaitok marha szánalmasan szerepeltek áprilisban.
Mindjárt jönnek a fityeszes válaszok, hogy viktor csak utána ismerte fel hol a gyuribá milyen is:DD
És komolyan nem látják hogy ez mennyire abszurd hülyeség
13
Mi az "abszurd hülyeség", bocs?
Különben, még ha "KI is taníttatta" volna -ahogy nem-, akkor is vannak arányok, amiknél kötelessége lenne "elővenni" valakinek a kártékonyságának a megmutatását.
Ne félj kérdező, nyugodtan "éghet a pofádon a bőr" ilyen kérdések feltételekor. Minden alapja megvan.
Ezek után mondd meg, szerinted van, amit ez a nyomorult égőnek érez? Olyan vastag a pofájän a bőr, hogy az alligátor megirigyelné.
#9, és #11-nek, #2:
Nekem nem tisztem, hogy Orbán kissebségi voltát bizonyítsam.
Kezdjük talán a Bakócai nevelő-otthonnal, ahol felnőttem.
Folytassuk avval az összesen majdnem 7 évvel, amit különböző "rácsos" egyetemeken végeztem!
Remélem ez elegendő referencia ahhoz, hogy Orbán faji hovatartozásáról alkotott véleményem némi nyomatékot kapjon!
Én a "cigány"-t nem biológiailag vett fajként nevezem, hanem a mentalitása alapján! Aki nem ismeri őket, vagy inkább úgy mondanám hogy nem élt közöttük hosszabb ideig, az nem ismeri fel a TIPIKUS viselkedés-jegyeket!
Nekem viszont azonnal nyilvánvaló! Erről nem nyitok vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!