Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg tudná mondani valaki...

Meg tudná mondani valaki értelmesen, hogy miért diktátor Orbán?

Figyelt kérdés

2019. márc. 2. 17:59
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
81%

"Orbán Viktor még mindig nem cigány. Valamivel le akarjátok járatni, bezzeg amikor a Fidesz járatott le akkor gondolom milyen idegesek voltatok. Bezzeg amikor nektek kell lejáratni jól megy a dolog. Savanyú a szőlő mi?"

Engem az se érdekel hidd el, ha maga orbán fedezi be a párod, és vesztek fel hitelt. Én évi 130 malacot hízlaltam meló melett és abból építettem házat a szeretetből készült gyerekeimnek. Ha te leszerződöl, hogy telepukkantod az asszonyt és a kölykök árából dőzsölsz akkor érthető a hajráorbánozás.

2019. márc. 2. 23:22
 42/51 anonim ***** válasza:
81%
A szőlő meg inkább neked savanyú, mert orbánista vagy. Én szocpol, segély, és egyéb lófax nélkül felneveltem 2 gyereket akiknek építettem 1-1 házat saját erőből. Sajnálom, hogy neked ehhez orbán végbelét kell nyalnod, meg ebből a megfontolásból szaporodnod.
2019. márc. 2. 23:32
 43/51 anonim ***** válasza:
0%
Orbán Viktor akkor sem cigány. Ez sima lejáratás a részetekről ami elég undorító dolog. Ironikus, hogy szerintetek undorító amit a Fidesz csinál de az is amit ti.
2019. márc. 3. 00:32
 44/51 anonim ***** válasza:
81%

"Orbán Viktor akkor sem cigány."

Bizonyítsd be! Egyébként ha sikerül sem változtat a lényegen, ezt az országot soha nem látott nyomorba döntötte az az elmebeteg.

2019. márc. 3. 01:18
 45/51 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Nem "kérdezőcske", a tiszteletet megadni kereszténydemokrata dolog...

Magyarország ma autokrácia és halad a diktatúra felé. Hogy pontosan mikortól számít minek az nem teljesen objektív, de hogy ma nálunk autokrácia van, az nem kérdéses. Amennyiben az "autokrácia" oszlop leírásai nagyrészt nem igazak ma Magyarországra szerinted, akkor mondd, hogy melyik állítást nem érzed igaznak.

"nyolcaska"

2019. márc. 3. 11:58
 46/51 anonim ***** válasza:
43%

"Bizonyítsd be! Egyébként ha sikerül sem változtat a lényegen, ezt az országot soha nem látott nyomorba döntötte az az elmebeteg."

Te cigányoztad le, neked kéne bizonyítanod, hogy cigány. Ráadásul le elmebetegezted. Orvos vagy talán?

2019. márc. 3. 12:47
 47/51 A kérdező kommentje:

Tehát azért, mert valakit szeretnek, ezért diktátor. Azért csak sikerült megválasztami a Fideszt harmadjára is. Még jó, hogy az lesz az országgal, amit a Fidesz akar.

Köszönjük szépen a hozzászólásokat.

2019. márc. 8. 11:53
 48/51 anonim ***** válasza:
11:53: hidd el, a szektán kívül is van élet.
2019. márc. 8. 14:35
 49/51 anonim ***** válasza:

"Tehát azért, mert valakit szeretnek, ezért diktátor." - nem.

Azért mert poraiban a sajtószabadság, megszánt az ügyészség függetlensége, kiüresedtek a hatalom ellenőrzésére szolgáló intézmények, mert ezerrel pörög a lejáratókampány, stb. - ezért autokrata.

Mubárakot 4-szer választották újra - de ettól még Egyiptom nem demokrácia.

2019. márc. 8. 18:39
 50/51 anonim ***** válasza:
Vannak már kisorbánok is: [link]
2020. márc. 13. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!