Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Néppártból kizárást a...

A Néppártból kizárást a fidesz sikerként könyveli el?

Figyelt kérdés
Vajon büszkék lehetünk arra, hogy az országunk elsőként lesz kizárva, emellett mindenben fantasztikusan (minimálbér, egészségügy, oktatás) le vagyunk maradva gyakorlatilag akármelyik európai országhoz képest?
2019. márc. 1. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
És aztán? Legalább nincsenek itt azok a migráncsok, akik Németországba akartak menni Magyarországon keresztül 3 és fél éve.
2019. márc. 1. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

A kérdést értelmetlenné teszi, ha nem fogják kizárni. Persze, a te kérdésbeli állításod is tipp, az én ellentétes állításom – hogy nem fogják kizárni - is tipp.

Figyelésre jelöltem a kérdésed; majd írj kommentet, ha megtörtént a kizárás.

2019. márc. 1. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem pont arra utazik, hogy kizárják, és hirdethesse, hogy Soros emberei megpróbálják eltávolítani, majd becsatlakozna egy szélsőjobboldali párthoz.

Teljesen mindegy mi fog történni, a Fidesz jól fog kijönni belőle, ha nem tesznek semmit akkor azzal fognak előrukkolni hogy Brüsszel beismerte, ha nem akkor az előbbi forgatókönyv lép érvénybe.

2019. márc. 1. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
És te sikerként könyveled el ha még 3 idióta hozzáböfőg pár kormánykritikus hülyeséget a kérdéshez, mert ugye ezt szeretnéd?
2019. márc. 1. 15:53
 5/5 Alex Fly ***** válasza:

Elhiheted, hogy már megvan a forgatókönyvük erre az esetre is. Természetesen a fideszes propagandagépezet ebből is képes lenne politikai tőkét kovácsolni.

Ezért is nem vágták már ki őket...

2019. márc. 2. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!