Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fél a magyar a migránsok...

Miért fél a magyar a migránsoktól? Miért nem fél a kormány által betelepített migránsoktól?

Figyelt kérdés

2019. febr. 27. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

A kérdésre a válasz pedig

Mert azt mondják neki, hogy féljen, és látod 45%os már azoktól a migránsoktól is fél, akik idejöhettek volna, mert mi lett volna ha.

A fideszes külföldiekről meg nem tud. Vagy ha tud jól megmagyarázza, hogy van a jó migráns meg rossz migráns.

2019. febr. 27. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Aha. Én találtam ki dumát.

Akkor utána néznél kérek - mert nekem nyilvánvalóan nem hittél - hogy hány embert is tettek ki az országukból a németek azok közül akiknek elutasították a menedékkérelmét?

Csak ha még sem lenne kedved keresgélni, kis segítség:

"Tavaly mintegy 24 ezer embert toloncoltak ki, és további 30 ezren önként távoztak, az elutasított menedékjogi kérelmek száma pedig meghaladta a 230 ezret."

[link]

2019. febr. 27. 22:12
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

11-es!

Minden ország így áll hozzá hogy van jó és rossz migráns. Jó példa az USA. Papírok nélküli mexikói nem kell. De akinek van 1 millió dollárja, és ad munkát amerikainak, az mehet gond nélkül. Ez nem Fidesz sajátosság hogy létezik különbségtétel.

2019. febr. 27. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

12-es! Én is segítek, még mindig nem olvastad el, amit írtam.

Tehát újra a kedvedért, láthatóan nem tudtál fogást találni, azon, amit a 73%-os írt, hiszen egy szavát se tudtad cáfolni, csak kitaláltad, hozzá, hogy szerinted mi lett volna, ha meg ekkora és akkor és amakkor.

A 73%-os válaszoló csak rávilágított arra, miképp hazudott a Fidesz, te ezt nem tudod lenyelni, és írod hozzá a meséidet, ne erőlködj. Nem arról van szó, hogy hazamennek-e vagy sem, hanem, hogy mi lett volna az állítólagos kötelező kvóta, nagyon nem az, aminek hazudta a kormánypárt. Erre írtam, hogy mivel ezen nincs fogás, ezért kezdesz fantáziálni, hogy mi lett volna ha. Nincs ha.

2019. febr. 27. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:

13-as! Csak miközben a felszínen azt kommunikálják, hogy általában nem akarnak bevándorlást, aközben meg semmi baj nincs vele, csak ne tudjon róla az átlagszavazó. Ez finoman fogalmazva is képmutatás.

És ne mond azt, hogy csak illegális bevándorlást nem akarnak, nézd meg a Fidesz bármely kirohanását a bevándorlás ellen, sosem teszik bele, hogy csak az illegálissal lenne baj.

Félre ne értsd, értem én, hogy ők ezt értik, a dolog megint olyan, hogy szándékosan hallgatnak el pár dolgot, mert így kényelmesebb a kommunikáció.

2019. febr. 27. 23:24
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szabad ide senkit beengedni ellenőrzés és döntés nélkül, mert kirakni nem fogod tudni utána."

Csak azt nem érted meg, hogy pont arról volt szó, hogy ellenőrizzük őket és döntsünk felőlük. Ennyi. Kötve hiszem, hogy fogsz találni olyan EU-s dokumentumot, ami másról szólt volna.

2019. febr. 28. 09:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért maradjunk már a tényszerűségnél.

Azonosításra akad jópár biometrikus módszer. Arcképet, tenyérnyomatot vesznek mindenkitől, akár akarja, akár nem. Ami pedig egy központi EU-s adatbázisba kerül.

Az "iratok nélküli" menedékkérelem se olyan egyszerű, mint a mesében. Bármilyen történettel áll is elő, kicsit nehezen lesz hihető, ha épp az adott ország nyelvét nem beszéli.

Korábban linkelt cikk pedig pont arról szól, hogy habár nem mindenkit, de mégiscsak sikerült több tízezret kitoloncolni már, ráadásul az alapvető ellenőrzést és a kideportálást is tovább szigorítanák.

Meg lehet ide-oda mutogatni, csakhogy azzal egy baj van. Magát a problémát nem fogja megoldja. Kizárólag ellenőrzéssel és a kontroll alatt tartással lehet bármit is szabályozni.

2019. febr. 28. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Szíriában a nagyhatalmok miatt van háború, közte eu és nato.

Az, hogy Magyarország úgy, tesz, hogy ez nem az ő szintje, az oké, de ne uszítsuk a népet azok ellen, akik a szövetségeseink miatt menekülnek.

Mondjuk ez hosszú elmagyarázni egy 1 perces híradóban.

2019. febr. 28. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés
2019. máj. 13. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!