Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetséges hogy ennyi...

Hogy lehetséges hogy ennyi hazugság, csalás után, mint amit a Fidesz csinál nem csökken a népszerűsége?

Figyelt kérdés

Mindenki látja az új kampányát, én értem h van sok tájékozatlan ember, de az választók 2/3-a nem lehet az?! Itt az Eliosz ügy, ha mondjuk én csináltam volna, már rég börtönben ülnék...

Hosszasan lehetne sorolni a dolgokat...

Mi az oka, h nem csökkent a népszerűsége?

2019. febr. 27. 10:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki hazudik, az nem a Fidesz és nem a romák!
2019. febr. 27. 12:18
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Anyóséknál kénytelen vagyok m1 'híradót' nézni, vagy legalábbis megtűrni, hogy szól.

Teljesen más univerzumban élnek a fidesz hívők. Természetesen szó sincs elios ügyről, maximum brüsszel és az ellenzék támadásáról. Ha esetleg valahol belefutnának, természetesen hülyeség, ellenzéki újság, ellenzéki propaganda.

A hívőség dinamikája nem az ésszerűségen, nem tényeken, érzelmeken alapul. Én ezért nem is próbálok vitatkozni, befolyásolni, teljes mértékben elengedem az egészet. Meggyőzni semmiről nem lehetne őket, mert a saját személyes világuk, biztonságérzetük elleni támadásként élnék meg.

2019. febr. 27. 12:25
 13/25 anonim ***** válasza:
40%

"Na most hova lett hírtelen a duma arról, hogy a köztévé agymosásának köszönhetően van annyi szavazója a fidesznek?

Én ilyet soha nem mondtam, soha nem hittem, ezt mindig is baromságnak tartottam, a magyar emberek nem ennyire hülyék.

"Ritka nagy marha vagy te"

Szerintem meg te vagy a ritka nagy marha. :D

"És az ellenzéki pártok szavazatszámlálói meg jól nem vették észre a szavazókörökben amikor minden az orruk előtt történ"

A szavazókörök harmadában nem volt sem ellenzéki sem független ellenőrzés, még ennyit sem tudsz. Úgy csalhattak ahogy a csövön kifér és az erre utaló jelek miatti kifogásokat mind vizsgálat nélkül seperte félre a fideszes NVI. Aki nem csal az áll elébe minden vizsgálatnak természetesen.

2019. febr. 27. 13:01
 14/25 anonim ***** válasza:

Miért ponzoztatok le, hiszen azt írtam, amiért itt a gyk zöld kéz jár.

O1G

na jöhet a zöld kéz?

2019. febr. 27. 13:30
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem is furcsa, hogy ennyi hazugság és ennyi lopás után még ennyire népszerűek. Undorító ez a sok lopás és hazugság.
2019. febr. 27. 13:43
 16/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
33%

"Hogy lehetséges hogy ennyi hazugság, csalás után, mint amit a Fidesz csinál nem csökken a népszerűsége?"

Ki tudja? Lehet, hogy éppen az csal és hazudik, aki azt mondja neked, hogy a fidesz csal és hazudik. Ha a fidesz képes rá, akkor más is. Vagy olyan sokra tartod a fideszt, hogy szerinted csak ők képesek ilyesmire?

2019. febr. 27. 15:22
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
Az ukránoknak fizet magyar nyugdíjat, a román gumicsizmás bunkókat meg behülyíti, ahogy a hazai cigányokat is befosatja a migrációval. A külföldi magyar munkavállalókat nem engedi szavazni, plusz egy kis számítógépes segítség. Ennyike a siker titka...
2019. febr. 27. 15:32
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Nem akarják, hogy levágják őket a migránsok és asszonyainkat szexrabszolgaként gyalázzák meg. Érthető...
2019. febr. 27. 15:44
 19/25 anonim ***** válasza:
40%

Plakátok? Én azt írtam volna rá, hogy "Vigyázz, harap!". És inkább ezt a pillanatot kellett volna a plakátra tenni: [link]

Azért nem csökken a népszerűsége, mert nincs kinek a javára csökkennie! =/

2019. febr. 27. 18:19
 20/25 anonim ***** válasza:
30%

Bőven csökkent a népszerűsége. De amíg a szavazókörök 50%ban nincsen ellenzéki kontroll és független szavazat számláló felügyelet addig szerintem nem csodálkozhatunk az áprilisihez hasonló meglepő eredményeken.

Nem állnának amúgy oly rosszul,mert választási csalás nélkül olyan 36-38% jött volna össze.

2019. febr. 27. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!