Bizonyos magyar emberek miért akarják azt, hogy az ölükbe hulljon a pénz úgy, hogy semmit sem kell érte tenni?
Rendkívül taszítónak találom azokat az egyéneket, akik "nyelvtudás nélkül" keresnek munkát külföldön. Természetesen alja munkát, hiszen ahhoz, hogy egy igényes hotelban valaki housekeeping legyen, alapszintű nyelvismeret szükséges. Normális munkára meg persze esélyük sincs, hiszen ahhoz társalgási szinten kell beszélni a nyelvet.
Miért alakult ki ez a felfogás? Mibe telne most rászánni kb. 1 évet, és legalább alapszinten megtanulni angolul, hogy legalább egy minimális szintű társalgást elsajátítson az illető?
Miért ilyen büdös valakinek a tanulás? Arról nem is beszélve, hogy az ilyenek milyen munkaerők lehetnek?
9-es pontosan megadta a választ.
Én ehhez még annyit tennék hozzá, hogy az ilyen fazonok, akik segédmunkásként dolgoznak, gyakran a migránsokra hasonlítanak. És ha a rendőr leigazoltatja őket az utcán, akkor néznek majd? Mert hogy nem fogják tudni elmondani angolul vagy németül, hogy kik, és milyen okból vannak ott, az is biztos.
65%-os:
Tégy, ahogyan szeretnél, de ha esetleg van kedved, majd írhatnál néhány példát, hogy hol tévedek, és hogy mi a "valóság"
Nem én nézem le őket, hanem ők alacsonyítják le magukat. Makogással nem lehet külföldi munkavállalónál dolgozni, meg egyébként hazánkban is meg lehet gazdagodni. Ismertem egy srácot, aki milliomos lett kitartó munkával (informatikusként).
" Mert hogy nem fogják tudni elmondani angolul vagy németül, hogy kik, és milyen okból vannak ott, az is biztos."
Akkor majd elmondják magyarul. Ne verd itt a nyálad.
Jól beszélek angolul és kellemetlenül érezném magam, ha egy adott ország anyanyelvèt nem beszèlnèm, úgy élnék ott.
DE ez mindenkinek a saját dolga. Ha valaki talál úgy is munkát, hogy nem beszéli a nyelvet, az neked miért baj?
Vannak olyan munkahelyek külföldön, ahol magyar a felettes és nincs szükség nyelvre.
Jó és ha senki nem ért magyarul a környéken? Akkor van aztán a főzőparty.
Annyi magyar azért nincs a földkerekén.. minden sarokra jusson belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!