A közmunkások a befizetett adókból kapják a fizetésüket?
De pont erről beszélek kérdező, hogy miközben tengeralattjárózol vagy mit, amin nincs ablak én nyugodtan gondolom azt, hogy te nem vagy költséghatékony.
Ahogy te nem tudod, hogy mit és mennyit dolgoznak a közmunkások, mert nem látod őket, ugyanígy én joggal mondom, hogy te nem vagy hatékony. Mert nem tudom, hogy mit dolgozol.
Érted amigo?
Kérdező: leírtam, tudnának hasznot termelni, csak az adott település vezetés cseszik rá. Leírtam, itt nálunk például rendszeresen zöldségeket termelnek a közmunkások, amit elad az önkormányzat, így termelve pénzt belőle. Attól, mert sok helyen nincs hasonlóhoz eszük nem a közmunkások hibája. Tucatnyi lehetőség van.
Borsodban, Kelemérben virágot termesztenek, a kisebbségi önkormányzatnál kosarat fonnak, stb.
Ne a közmunkásokat csesztesd, hanem mindig az adott vezetőséget. El kell felejteni azt a téveszmét, hogy a közmunkások semmihez se értetnének.
Ah, mindenközmunkásbüdösingeynélőcsatevagyalegénykérdezőelvtárs!!!!!
Ezt akartad hallani? Erre élvezel? Tessék, hát te vagy a legjobb, a király, a császár stb.
Most már tessék a kasszához fáradni a következő gyűlölet félóra holnap ugyanitt, ugyanekkor, akkor írj ki egy jó kis "miért utaznak ingyen a nyuggerek?" kérdést, szerdán meg valami cigányozósat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!