Fel fogjuk tudni venni az új csokos hitelt?
Figyelt kérdés
Az egyik gyerek már úton, a második nyilván még várat magára, de az 1,4 millát már felvettük.
Ha kell vissza is fizetem.
2019. febr. 24. 19:22
11/13 anonim válasza:
"akik korábban 3 gyerek után már felvették a szocpol-t (csok elődje) és azóta van 4. gyerekük"
Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy tévedett a csaj, mert a szocpol és a CSOK két külön dolog. Én már a CSOK-ot igényeltem, ők meg szocpolt. Direkt rákérdeztünk, és azt mondta, hogy az aktuális szabályozás szerint így van. Azóta lehet, hogy változtattak, de én nem hallottam róla...
12/13 anonim válasza:
Mivel ez kicsivel több, mint 1,5 éve történt, kevéssé hiszem, hogy most másképpen lenne. A szocpol és csok a nevében más, az összegek nagyságában és hogy a csok mellé hitelt is fel lehet venni. De mindkettő ugyanaz, a családok otthonteremtési támogatása és folytonosság van a szocpol és csok között.
13/13 mindentudó99 válasza:
Ha még egyet akarsz akkor mi a gond? Felveszed a 10 millát és kamatmentesen törleszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!