Ti nem gonoljátok, hogy a romákat és egyéb átlagosan alacsony iskolázottságú rétegeket támogat a Fidesz az új családtámogatási programjával?
"Életük végéig nem kell szja-t fizetni azoknak a nőknek, akik legalább négy gyereket szültek"
Létető statisztika, hogy a szerényebb végzettségűek és szegények (akik nagy százalékban roma, vagy egyéb cigány szarmazásúak) azok akik több gyermeket is vállalnak.
Nekem olyan mintha a Fidesz ezt ösztönözné... Hiszen a hitelbírálatot nem kötik sem végzettséghez, sem bérhez.
Mit gondoltok?
Hol írtam én olyat, hogy ez szerintem gond?
Még nem sikerült állást foglalnom a 7 ponttal kapcsolatban, mert vegyesek az érzelmeim... Csak kiváncsi vagyok a véleményeitekre, illetve feltettem egy kérdést.
Amúgy van egy olyan problémám, hogy elvileg az is statisztikai tény, hogy az értelmiségiek közül sokkal többen nevelnek szintén értelmiségi gyereket. Vagyis legalábbis diplomást...
Az csúnyán mondva prolik, viszont szintén alacsony képzettségű és olcsó munkaerőt nevelnek. Na most ez az országnak nem annyira jó, gondolom én ezt laikusként, hiszen nincs 20%-nyi diplomásunk és annak is egy része elmegy...
Ne legyél már naiv kérdező. Ez az egész úgy lesz összerakva hogy nagyon kevesen tudják csak megkapni. Ha majd bemennek a minimálbéres cigányok akkor az lesz hogy eléjük tolják a papírt jé ott a kisbetűs rész miatt sajnos önök nem kaphatják meg.
Jó ha pár száz család megkapja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!