Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kihal Magyarország...

Szerintetek kihal Magyarország 10 éven belül?

Figyelt kérdés
Jelenleg olyan nettó 400 ezret kéne keresni, hogy valaki albérlettel minimál módra el tudja magát tartani egy 6 négyzetméteres odúban fejenként. Sajnos ez kb ez 130-140 ezres keresetben nyilvánul meg csupán.
2019. febr. 24. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog, pláne 10-éven belül! :D De ezek szerint akkor nyugat-európa is kihal, mert ott is elöregedés van.
2019. febr. 24. 18:36
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

"Ha leváltja az MMM"

Már megint egy mozaikszó ami mögé be tudnak sorolni azok a politikusok akiknek észben köszönhetjük a 3*2/3-os kormányzást.

Szórhatnak mákot a szarra attól még az szar marad!

Hiteltelenek maradnak bármi mögé (ELÉ) is állnak be.

2019. febr. 24. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem. A legpesszimistább előrejelzés szerint is 2050-re 6 millió felett lesz a lakosság.
2019. febr. 24. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
A fidesz is hiába bújik a Soros plakátok mögé, ettől még látható a gyűlölet kampánya az uszítása annak érdekében hogy orbán hatalmon tudjon maradni azért hogy minél tovább lophassa az adófizetők és az EU pénzét amiből a veje a haverjai és az oligarhái élnek urasan.
2019. febr. 24. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha a Fidesz marad 10 év se kell neki.
2019. febr. 24. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

2 opció van.

Ha marad a fidesz tartósan akkor szerintem is idővel egy európai észak kórea fog létrejönni.

A másik opció hogy az ellenzék tényleg minden sérelmet félrerak összefog és nem gyorsan de eltakarítja a fideszt.

2019. febr. 24. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem sem fog kihalni, de hogy rosszabb lesz, az tuti, csak a felső(bb) 10.000-nek mégjobb lesz.
2019. febr. 24. 21:17
 18/18 anonim válasza:

Nekem nem világos a kérdésben, hogy most a fizetéseket akarod taglalni, vagy a népességszámi miatt aggódsz. A kettő nincs ilyen direkt módon összefüggésben. Vannak olyan afrikai, ázsilai országok, ahol alacsonyabbak a keresetek, mégsem haltak ki, sőt!

Szerintem egy idő után asszimilálódni fog a magyarság, hacsak nem lesznek drasztikus pilitikai változások Európában, ami nekünk kedveznének. De erre nem túl nagy az esély. De ez sem 10 év múlva, hanem úgy 200 év múlva fog bekövetkezni.

2024. aug. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!