Szerintetek ez az új életkezdési támogatás nem hasonlít a feszekrakó programhoz?
"Ez azért okot ad a félelemre, valamint az olyan társadalmi réteg újbóli megjelenését olyan helyeken ahol nem szabadna..."
Ezt nem tudom értelmezni!
A cigányokra gondolsz?
Ha folyamatosan és bejelentve, teljes munkaidőben dolgozott már a törvény megjelenése előtt is, akkor miért ne részesülhetne ugyanazokban a jogokban, mint bármelyik másik magyar állampolgár? Akár
És tévedsz!
A bér minden hitel elbírálásánál számít, a havi törlesztőnek bele kell férnie a havi jövedelem 30%-ába, az banki előírás (azelőtt 50% volt, idén már csak 30%)
"...A tömeges behajtasrol/bukasrol nem is beszélve"
Hát igen!
A hitelnek megvan az a csúnya tulajdonsága, hogy nem csak elköltjük, hanem vissza is kell fizetni.
Speciel ennek a hitelnek megvan az a kellemes része, hogy aki családban, gyerekekben gondolkozik, annak csak egy kis töredékét, vagy semmit nem kell visszafizetnie.
Tudom mire gondolsz viszont szerintem nincs oka félelmednek.
Ha bejelentesz valakit hogy nálad dolgozik muszáj az illető után fizetned az szja-t, tb-t stb. jelen esetben ezt 3 éven keresztül. Szerinted megérné ez neked úgy hogy a tag nem is dolgozik nálad ěn kötve hiszem hogy bárki ebbe belemenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!