A magyar miért alapból ennyire szélsőjobbos? A magyarnak a vérében van a jobboldaliság?
Hiába mosdatod! Az eszme nevében követtek el szörnyűségeket!
Nem is lehet kommunizmus soha, az emberek nem egyenlők.
Kis rákosi ismét megtalált új néven. Véleménye szerint a kommunistáknak ártatlanok nem estek áldozatul.
Hát kicsi rigó, sanszos, hogy nem éltél benne, különben nem lenne ennyire naiv véleményed róla.
Nem keresek levelező társat! Kérlek ne bombázz kéretlen üzenetekkel.
A 40+ év kommunizmus nem volt csodálatos. Kicsit sem!
Mi a csodálatos egy erőltetetten "igazságos" világban, ahol nem a szakmai emberi érték a fontos, hanem az elvhűség?
Mivel kértem, hogy ne küldj privát üzenetet és ezután is bombázol vele, gondolom nem ellenzed ha megosztom a nagyközönséggel!
"sajnos nem éltem benne, de szívesen vissza hoznám a jó öreg Rákosi rendszert és a véleményem egy kicsi se naiv, mert a kommunista rendszer egy igazságos és szép rendszer"
Kérdezd meg nagyszüleidet mi volt a véleményük a rákosi rendszerről, gulág, recsk, Andrássy u. 60. sorolhatnám még.
Ismét:
"meg kell teremteni az egyenlőek társadalmát, mert az emberek igen is egyenlőek"
Ha te egyenlőnek érzed magad egy önhibájából tanulatlan, alkoholista a társadalmon élősködő antiszociális emberrel ám legyen, a te dolgod. De az emberek nem egyenlőek, kár ezen rugóznod.
Mindenkinek van joga és kötelessége, de ennyi az egyenlőség. Az. hogy ki hogy boldogul az életben az már csak rajta múlik.
Ejj, összejöttek a magyargyűlölők.
Azt hittem, a rasszizmus szabályellenes ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!